Σου συμβαίνει συχνά να στέκεσαι μπροστά σε μία γεμάτη ντουλάπα και να μη βρίσκεις τι να φορέσεις;

H Κατερίνα Γιαννακάκη, με 20 χρόνια εμπειρία στο personal styling, είναι ο άνθρωπός σου. Μπορεί να σου λύσει ακριβώς αυτό το πρόβλημα μέσα από τα online σεμινάριά της στα οποία μπορείς να συμμετάσχεις ζωντανά από τις 10 Σεπτεμβρίου.

Τι θα κερδίσεις αν το παρακολουθήσεις;

Φαντάσου να μπορούσες να μάθεις όλα τα μυστικά για να χρησιμοποιείς την ντουλάπα σου στο μέγιστο, και ταυτόχρονα να διασκεδάσεις φτιάχνοντας το προσωπικό σου στυλ. Αυτό είναι που σου μαθαίνει η Κατερίνα, σε μία καταπληκτική παρέα γυναικών που έχει δημιουργήσει με τα online σεμινάριά της.

Αν ρωτήσεις τις γυναίκες αυτής της παρέας, θα σου πουν ότι δεν πρόκειται για ένα απλό σεμινάριο personal styling, αλλά για χτίσιμο αυτοπεποίθησης, για παράδειγμα ευαισθησίας, και για μάθημα ζωής. Θα σου πουν ότι η Κατερίνα ξεπερνά τα όρια της απλής συμβούλου στυλ και αναβαθμίζεται σε μέντορα για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Θα σου πουν ότι θα σου αλλάξει τη ζωή.

Και το καλύτερο απ'όλα; Το μόνο που χρειάζεσαι για να μπεις σ' αυτή την παρέα είναι η διάθεση να ανακαλύψεις πώς να αναδείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αρκεί να το θέλεις.

Ολοκληρώνοντας τα 5 μαθήματα του βασικού σεμιναρίου, ετοιμάσου να υποδεχτείς τον νέο σου εαυτό. Δεν θα αναγνωρίζεις αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη και θα μπορείς πλέον να συνδυάσεις τα ρούχα σου με τρόπους που δεν φανταζόσουν, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήματα που θα έδινες σε άσκοπες αγορές.

Πόσες φορές έχεις ξοδέψει χρήματα σε ρούχα που δεν φόρεσες ποτέ;

Με το κόστος μίας λάθος αγοράς, μαθαίνουμε να ντυνόμαστε για πάντα.

Όπως λέει και η Κατερίνα, τα 67€ της τιμής του βασικού course (47€ μέχρι 31/8) είναι ένα ποσό που όλες μας έχουμε δώσει κάποια στιγμή για να αγοράσουμε κάτι που δεν φορέσαμε ποτέ -και πιθανότατα πολλές φορές, όχι μόνο μία.Κι αν όταν τελειώσεις το βασικό σεμινάριο θέλεις και συνέχεια (όπως οι περισσότερες γυναίκες που το παρακολουθούν) η Κατερίνα φέτος σου έχει ετοιμάσει και το επόμενο στάδιο: 30 επιπλέον μαθήματα σε προχωρημένο επίπεδο, με ακόμα πιο βαθιά γνώση σε θέματα styling και διαχείρισης της εικόνας σου, τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις αμέσως μετά, από τις 22 Οκτωβρίου και μέχρι τον Ιούνιο.

Από τις 10 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, είναι η μόνη σου ευκαιρία για φέτος για να παρακολουθήσεις online και ζωντανά είτε το βασικό σεμινάριο, είτε και τα 2 μαζί.

Σου ακούγεται τέλειο όπως ακούγεται και σε μένα; Αν ναι, έχεις τις εξής επιλογές:

Μπορείς να κάνεις εγγραφή στο βασικό σεμινάριο μόνο με 47€ μέχρι τις 31 Αυγούστου, χρησιμοποιώντας τον κωδικό earlybird.

Αν κάνεις εγγραφή και στα δύο σεμινάρια ταυτόχρονα, τότε το βασικό σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και πληρώνεις μόνο για το Advanced, σε 8 μηνιαίες δόσεις των 29€.

Ο στόχος της Κατερίνας Γιαννακάκη για κάθε γυναίκα που θα κάνει μαζί της αυτό το ταξίδι είναι, εκτός από το να μάθει τη γλώσσα του styling, να αποκτήσει διαφορετική σχέση με τον εαυτό της, να τον αποδεχτεί, να τον αγαπήσει περισσότερο και να μάθει να εκφράζει την προσωπικότητά της μέσα από την εικόνα της.

Το ταξίδι ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου. Θα το χάσεις;

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.