Στο πρώτο επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής YourPetShow είδαμε την Ευγενία Σαμαρά να παίρνει συνέντευξη από την Τόνια Σωτηροπούλου και το υπέροχο κατοικίδιό της, Στέλλα Σωτηροπούλου.

Στη δεύτερη εκπομπή θα δεις τον Τιμολέων-Κανέλλο (για τους φίλους Τίμος) Βοο, να υποδέχεται την Ευγενία Σαμαρά στο σπίτι όπου μένει, και φιλοξενεί, τη Μαίρη Συνατσάκη.

Μπορεί βέβαια να του πήρε σχεδόν πέντε χρόνια να συνηθίσει το γεγονός πως έχει συγκάτοικο αλλά πια ζει -σχεδόν- αρμονικά με τη Μαίρη. Για αυτή τη θετική αλλαγή ευθύνεται η καραντίνα και ο χρόνος που πέρασαν μαζί.

Ο Τίμος έχει αγάπη για τα δερμάτινα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Τα κυνηγάει μέχρι να του παραδοθούν. Αγάπη έχει επίσης και για το φαγητό για αυτό και ακόμα παλεύει να χάσει τα κιλά που πήρε πέρσι το καλοκαίρι που παραθέριζε στην Κρήτη.

Ο Τίμος, ως η κολώνα αυτού του σπιτιού, είναι επίσης υπεύθυνος για την ανακύκλωση. Και μπορεί σε κάποιο κτηνιατρείο να τον έχουν χαρακτηρίσει ως “επικίνδυνο” αλλά, όπως θα καταλάβεις, ο Τίμος είναι ένας άριστα εκπαιδευμένος γάτος ο οποίος μεγαλώνει με βάση το Μοντεσσοριανό σύστημα εκπαίδευσης.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης: «Αν ήμουν άνθρωπος θα ήμουν ο Tom Hardy». Πώς λοιπόν να μην τον ερωτευτείς;