Your Refreshing Touch: Τι θα έλεγες για 8 λεπτά εντατικού Pilates;

Your Refreshing Touch: Τι θα έλεγες για 8 λεπτά εντατικού Pilates;

Η Ειρήνη Μαρσέλου ενώνει τις δυνάμεις της με την Tuborg

Η Tuborg, μέσα από τις 3 γευστικές φυσικές επιλογές της στην κατηγορία των ανθρακούχων αναψυκτικών, γίνεται φέτος πρεσβευτής του wellness, παρουσιάζοντας την ιδιαίτερη πλατφόρμα Your Refreshing Touch. Στόχος της ενέργειας είναι να παρακινήσει το κοινό, ώστε να υιοθετήσει έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής στην καθημερινότητά του, που θα ξεκλειδώσει όχι μόνο το σώμα αλλά και τη διάθεσή του!

Για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που θα διαρκέσει έως τις 27/5 η Τuborg συνεργάστηκε με τη γνωστή Pilates instructor, Ειρήνη Μαρσέλου για μια σειρά από videos, με ειδικά training sessions, που μπορούν να ακολουθήσουν από την άνεση του σπιτιού τους, οποιαδήποτε ώρα το επιθυμούν!

Η Tuborg φέτος γίνεται πρεσβευτής του wellness με τα 3 νέα της προϊόντα και το pilates αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο πραγμάτωσής του. Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με το brand;

Καταρχάς, δε θα μπορούσα να υποστηρίξω ένα προϊόν που δεν καταναλώνω και εμπιστεύομαι. Οι 3 προτάσεις φυσικής δροσιάς από την Τuborg συνδέονται αρμονικά με το αντικείμενό μου ως γυμνάστρια, προάγοντας τον υγιεινό τρόπο ζωής και ευεξίας. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Η θερμοκρασία ανεβαίνει, όπως και η επιθυμία μας για ένα καλύτερο σώμα! Η Tuborg ήρθε, λοιπόν, να συστήσει στους καταναλωτές και να τους προτρέψει να το ολοκληρώσουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα ασκήσεων με τον πιο δροσιστικό τρόπο!

Μέσα από το www.refreshingtouch.gr μπορεί κάποιος να ακολουθήσει πρόγραμμα pilates για έναν μήνα υπό την καθοδήγησή σας. Είναι εύκολο να το κάνει και κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί παλιότερα με το pilates; Είναι ένας τρόπος εκγύμνασης προσιτός για όλους;

Το επίπεδο του ασκησιολογίου είναι μέτρια απαιτητικό. Οι έχοντες εμπειρία της μεθόδου (Pilates) είναι σαφώς σε πλεονεκτική θέση. Αυτό δε σημαίνει, ωστόσο, πως δε μπορεί να ακολουθηθεί από όλους, με την προϋπόθεση πάντα, πως δεν υπάρχουν σοβαρές μυοσκελετικές δυσλειτουργίες. Οι οδηγίες που δίδονται και οι παραλλαγές κατά την διάρκεια των videos, κάνουν την εκτέλεση πιο εύκολη και κατανοητή. Σας προτρέπω, λοιπόν, να το δοκιμάσετε όλοι!

Τι διάρκειας είναι το κάθε video; Μπορεί η προσπάθειά σας αυτή να ακολουθηθεί και να αποτελέσει διέξοδο από το stress και για κάποιον με έντονη καθημερινότητα και πολύ λίγο χρόνο; Τι συμβουλές θα προσθέτατε;

Τα videos έχουν διάρκεια max.8 λεπτά και είναι αρκετά δυναμικά σε περιεχόμενο, δίνοντας έτσι ένα καλό «σπρώξιμο» στον μεταβολισμό και τη διάθεσή μας. Όποτε νιώθω πιεσμένη από χρόνο ή υποχρεώσεις, καταφεύγω και εγώ στις ασκήσεις, είτε στο τέλος της ημέρας είτε και εμβόλιμα κατά τη διάρκειά της. Ανακτώ δυνάμεις τόσο ψυχικές όσο και σωματικές, και συνεχίζω!

Your Refreshing Touch: Τι θα έλεγες για 8 λεπτά εντατικού Pilates;

Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για κάποιον να απολαύσει τις 3 καινούριες γεύσεις Tuborg; Πριν ή μετά την προπόνηση;

Ρωτάτε έναν άνθρωπο που τις καταναλώνει όλη μέρα (χαχα)! Ωστόσο, θα έλεγα μετά το πέρας της εκγύμνασης. Ο ασκούμενος καλό θα ήταν να ενεργοποιήσει δυναμικά το κέντρο του (κοιλιακούς) και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις κινήσεις και το σώμα του. Έτσι μεγαλώνει και η λαχτάρα μας για φυσική αναζωογόνηση και δροσιά με το τέλος του προγράμματος. Προσωπικά επιλέγω διαφορετική γεύση κάθε φορά, αναλόγως τη διάθεση!

Μάθε περισσότερα εδώ.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.