Όσο ο πλανήτης βρίσκεται στη δίνη του κορωνοϊού, τα feed μας στα social media τουλάχιστον οφείλουν να ισορροπούν το άγχος. Έτσι, για να μπορείς να παίρνεις μια ανάσα αισιοδοξίας και καλής αισθητικής. Με αυτό το σκεπτικό εντοπίσαμε το account των Young Emperors. Και ειλικρινά, έχουμε την αίσθηση ότι βρήκαμε το πιο in style ζευγάρι του Instagram.

Πίσω από το account @young_emperors βρίσκονται ο Nelson Tiberghien και η Isabelle Chaput

Τον λογαριασμό τον δημιούργησαν το 2018, και μέχρι σήμερα έχει περισσότερους από 71,000 followers. Το ζευγάρι, ανεβάζει υλικό φωτογραφιών φροντίζοντας να συντονίζει τα outfits τους, να μιξάρει κομμάτια από τη ντουλάπα του, με φρέσκα off-the-runway outfits.

Το δημιουργικό αυτό duo γνωρίστηκε το 2013, όσο σπούδαζαν και οι δύο φωτογραφία στο Παρίσι. Συστήθηκαν στο δεύτερο έτος και έτσι από συμφοιτητές έγιναν φίλοι, από φίλοι συγκάτοικοι και από συγκάτοικοι εραστές. Έκαναν και οι δυο την πρακτική τους στη Νέα Υόρκη και ερωτευμένοι πια επέστρεψαν στο Παρίσι για να τελειώσουν τις σπουδές τους. Έκτοτε, έχουν αναλάβει από κοινού διάφορα projects, από φωτογραφήσεις μόδας μέχρι και visual performances.

Η τάση τους προς τα matching outfits ήρθε νωρίς στη σχέση τους. Η ιδέα όμως όλο αυτό να διοχετευτεί σε έναν λογαριασμό στο Instagram ήταν ιδέα του Nelson. Εκείνος με τη σειρά του εμπνεύστηκε από τους Κορεάτες, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είχαν κάνει τα matching outfits ήδη cool.

Το ιδιαίτερο με τα outfits τους είναι πως προάγουν μια genderless προσέγγιση της μόδας. Ανταλλάσσουν ρούχα και το κάνουν με τρόπο που να εμπνέει και να κάνει το κοινό να θέλει να το αντιγράψει. Ναι, στο account τους θα δεις εκείνον να φοράει το high-waisted τζιν της και εκείνη το oversize blazer του. Και υπάρχει κάτι παραπάνω από μια απλή έμπνευση styling σε αυτό. Τα παιδιά κάνουν προφανές πως ένα item δεν έχει φύλο και πως η μόδα δεν είναι για κανένα λόγο γυναικεία υπόθεση. Η αισθητική και η αγάπη για τη μόδα είναι φύση για κάθε άτομο, ανεξαρτήτως φύλου. Και αυτή η αγάπη για τη μόδα μπορεί να συμβαδίζει και με έναν έντονο έρωτα, όπως αυτόν που βλέπουμε στο content των Young Emperors.

featured image: THEY New York