Εάν είσαι και εσύ φαν της σειράς You και μέτραγες αντίστροφα για τον τρίτο κύκλο της, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξέρουμε ακριβώς τι έκανες αυτό το Σαββατοκύριακο. Netflix and Chill σε όλο του το μεγαλείο, με ταυτόχρονες αναζητήσεις στο Google για την κυκλοφορία του τέταρτου κύκλου και όσα ξέρουμε ήδη για αυτόν. Σωστά; Σωστά!

Στο τρίτο κύκλο λοιπόν, είδαμε τον Joe και την Love να παλεύουν να βρουν μια ισορροπία ανάμεσα στη συντροφική τους σχέση και στον νέο τους ρόλο ως γονείς ενός νεογέννητου αγοριού. Σε αυτή τη συνθήκη πρόσθεσε επίσης και το γεγονός πως μιλάμε για δύο δολοφόνους οι οποίοι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του τρίτου κύκλου δείχνουν να μην έχουν αφήσει πίσω τους αυτή τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους.

Στα social media εννοείται πως έγινε χαμός και όχι άδικα εάν σκεφτείς το πόσα πολλά κρύβονται πίσω από αυτούς τους χαρακτήρες: Θα καταφέρουν να μεγαλώσουν όσο πιο σωστά μπορούν το παιδί τους; Θα φωτίσουν ο ένας τις σκοτεινές πλευρές του άλλου; Θα σώσουν τον γάμο τους;

Και τελικά, θα σώσουν τον εαυτό τους; 

Εάν λοιπόν ψάχνεις έναν τρόπο να διαχειριστείς αυτό που είδες, να “χωνέψεις” το τελευταίο επεισόδιο και με κάποιον τρόπο να βάλεις μια τελεία στο You, η καλύτερα ένα κόμμα μέχρι την επόμενη σεζόν, υπάρχει τρόπος.

Τα παρακάτω memes δημιουργήθηκαν για αυτούς ακριβώς τους λόγους. Για να χαλαρώσεις, να πάρεις μια ανάσα και να διακωμωδήσεις όσο γίνεται αυτό που μόλις είδες.