Από τότε που οι φανς αφιερώθηκαν στην πρώτη σεζόν της σειράς YOU του Netflix, αναρωτιούνται για το πώς θα καταλήξει η ζωή του γοητευτικού stalker/δολοφόνου Joe Goldberg (Penn Badgley). Στην πραγματικότητα, απορία είναι πότε και πώς θα τελειώσει αυτό το χάος που δημιουργεί από όπου περάσει ο πρωταγωνιστής της σειράς-φαινόμενο. Λίγοι μόνο άνθρωποι ξέρουν ποια είναι η απάντηση σε αυτό το ερώτημα και απλά δεν τη μοιράζονται. Η co-creator του YOU, Sera Gamble, ξέρει πώς θέλει να τελειώσει η ιστορία του Joe όπως είπε στο TV Guide πριν λίγες μέρες. Και παρόλο που δεν σκόπευε να αποκαλύψει τα σχέδιά της, άφησε το υπονοούμενο πως πιστεύει ότι οι φανατικοί της σειράς θα είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι με τη μοίρα του Joe.

Στη συνέντευξη αυτή, η Gamble αποκάλυψε τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να επέλθει δικαιοσύνη για όλες τις πράξεις του

“Δεν είμαι σίγουρη πως το να πέθαινε ο Joe, θα τον απάλλασσε από τα προβλήματα”, είπε. Αυτό που θέλει εκείνη και η ομάδα της είναι να τραβήξει λίγο παραπάνω τις ακραίες πλευρές του πρωταγωνιστή. Ώστε μέσω των πράξεων του να δείξει πώς είναι ο έρωτας για εκείνον. Αλλά και το τι συμβαίνει όταν προκαλείς τόσα προβλήματα όσα εκείνος.

You Seanon 2 με το ανατρεπτικό spoiler από τους fans
netflix.com

Η Gamble επιμένει πως ο Joe θα πάρει αυτό που του αξίζει, ό,τι και αν είναι αυτό. Υποσχέθηκε μάλιστα πως δε θα τον λυτρώσει, αφού “γεννήθηκε για να μπορέσουμε να τον κάψουμε”. Μην περιμένεις, λοιπόν, ένα happy ending για τον Joe, δεν του αξίζει. Ειδικά με το μυαλό που τον δημιούργησε να δηλώνει πως δεν είναι ο χαρακτήρας που θα σε πείσει ποτέ πως άλλαξε τελείως και πως έχει γίνει πια ένας καλός άνθρωπος.

Τι γνώμη έχει ο Pen Badgley για όλα αυτά;

Ο Badgley δείχνει να μην έχει πλήρη εικόνα του τι έχει στο μυαλό της η συν-δημιουργός της σειράς. Έχει κάποιες δικές του σκέψεις τις οποίες και μοιράστηκε στο Entertainment Tonight τον Δεκέμβριο που μας πέρασε. “Είναι πιθανό ο Joe να περνάει όλες αυτές τις εμπειρίες και να πούμε ΄νομίζω του αξίζει κάτι καλύτερο τώρα’. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι πιθανό”, εξήγησε. “Ο Joe χρειάζεται δικαιοσύνη -αλλά τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει φυλακή; Σημαίνει θάνατο; Δεν ξέρω!”.

Ενώ οι φανς περιμένουν με ανυπομονησία το τέλος του YOU και το πώς αυτό θα διαμορφωθεί, και το γεγονός είναι πως οι πιθανότητες είναι αναρίθμητες. Ο Joe θα μπορούσε να καταλήξει στη φυλακή, αν ακολουθηθεί η πλοκή του Hidden Bodies, ενός από τα βιβλία στα οποία βασίστηκε η σειρά. Ακόμα ένα πιθανό τέλος θα ήταν να καταλήξει σε ένα γυάλινο κουτί στο έλεος κάποιου άλλου. Όπως και να έχει, από ό,τι φαίνεται ο Joe θα πάρει αυτό που του αξίζει για όσα έχει κάνει. Και έχει κάνει πολλά.

featured image: bustle.com