Τελικά, τα θρίλερ πηγαίνουν πολύ στον Kevin Bacon. Γι’αυτό είπε να επιστρέψει με μία τέτοια ταινία το 2020, λες και δε μας έφταναν τα βγαλμένα από ταινία σενάρια που ζούμε φέτος. Στη νέα ταινία You Should Have Left, η Amanda Seyfried, ο Kevin Bacon και η μικρή τους κόρη θα σε κάνουν να το ξανασκεφτείς πριν νοικιάσεις οποιοδήποτε Airbnb.

Ο Kevin Bacon ως Theo και η Amanda Seyfried ως η κατά πολύ νεότερη του σύζυγος, Suzanna κάνουν μερικές απέλπιδες προσπάθειες για να σώσουν τη σχέση τους. Μία από αυτές είναι και να νοικιάσουν ένα σπίτι για λίγο και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα τους. Δεν ξέρουν όμως ότι εξαιτίας αυτής της εκδρομής τα πράγματα ίσως γίνουν πολύ χειρότερα απ’ο,τι φαντάζονται.

Θα αναρωτιέσαι τι τρέχει με αυτό το σπίτι. Φαινομενικά, είναι τέλειο. Απλά όπως όλα τα σπίτια σε θρίλερ, βρίσκεται στη μέση του πουθενά. Εμβληματικό, μοντέρνο και με υψηλή αισθητική. Ωστόσο, με μια μικρή ιδιαιτερότητα. Από μέσα είναι μεγαλύτερο απ’ό,τι απ’έξω. Συνεπώς; Στοιχειωμένο. Και να πεις ότι κάποιος δεν τους προειδοποίησε; Έβρισκαν συχνά σημειώματα που τους έλεγαν να φύγουν. Μέχρι που βρήκαν εκείνο που τους έλεγε ότι θα έπρεπε να έχουν φύγει, γιατί τώρα πια είναι πολύ αργά.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Daniel Kehlmann. Την ιστορία αποφάσισε να φέρει στη μεγάλη οθόνη ο David Koepp, που μεταξύ άλλων έχει γράψει ταινίες του Jurassic Park και το Zathura. Τον Kevin Bacon τον έχουμε συνηθίσει σε τέτοιους είδους ιστορίες, η Amanda Seyfried όμως είναι η μεγάλη έκπληξη. Μεταξύ μας, θα περιμέναμε την Florence Pugh, τώρα που έχει πάρει το κολάι με όλα τα θρίλερ. Αλλά αν κρίνουμε από το τρέιλερ, εντάξει και η Seyfried φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της Pugh, πλέον.

Όπως με τις περισσότερες πρεμιέρες αυτής της περιόδου, έτσι και το You Should Have Left θα κυκλοφορήσει on-demand και είναι άγνωστο αν θα βγει ποτέ στις αίθουσες. Ελπίζουμε να μην είσαι σε διακοπές σε κάποιο Airbnb όταν αποφασίσεις να το δεις.

 featured image: imdb.com