Το You μέσα σε πολύ λίγο διάσημα έγινε η πιο διάσημη σειρά του Netflix. Στο τέλος της δεύτερης σεζόν μαθαίνουμε ότι η Love είναι έγκυος, πράγμα που ώθησε τους fans να ανακαλύψουν το πιο ανατρεπτικό spoiler.


Στη σεζόν 2 του You βλέπουμε το Joe να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του στο Los Angeles. Εκεί βρίσκει τη νέα του εμμονή στο πρόσωπο της Love

You Seanon 2 με το ανατρεπτικό spoiler από τους fans
Beth Dubber/Netflix

Η Love όμως δεν είναι εκείνη η αθώα και φιλική προσωπικότητα που φαίνεται στα πρώτα επεισόδια. Μέχρι το τέλος της σεζόν, καταλήξαμε να μάθουμε ότι και αυτή είναι δολοφόνος που πιστεύει θεμελιωδώς ότι οι πράξεις της είναι δικαιολογημένες. Η Love κάνει τη μεγαλύτερη έκπληξη στο Joe αφού του αποκαλύπτει πως είναι έγκυος. Στις τελευταίες σκηνές βλέπουμε το ζευγάρι να μετακομίζει σε ένα νέο σπίτι με δεδομένο ότι οι δυο τους έχουν ένα παιδί μαζί. Οι fans ωστόσο, έχουν μια θεωρία σχετικά με την εν λόγω εγκυμοσύνη.  Νομίζουν ότι το μωρό δεν είναι στην πραγματικότητα του Joe, αλλά του πρώην της. Κατά τη διάρκεια μιας διένεξης η Love ανακαλύπτει ότι ο Joe  έχει ψέματα για την ταυτότητά του, σύντομα επανασυνδέεται με την παλιά αγάπη της, ο οποίος τυχαίνει να είναι ο καλύτερος φίλος της πρώην συζύγου της.

You Seanon 2 με το ανατρεπτικό spoiler από τους fans
giphy.com

Αυτή η θεωρία αποδεικνύεται από τις πιο περίεργες της σειράς. Ο λόγος είναι γιατί ο Joe δεν αμφισβητεί καθόλου τη χρονική στιγμή της εγκυμοσύνης της Love ή το γεγονός ότι η Love αποκαλύπτει αυτά τα νέα σε μια προσπάθεια να σώσει τη ζωή της.

Δεδομένου ότι η Love είναι παθολογική ψεύτρα, τι γίνεται αν το μωρό στην πραγματικότητα είναι του Milo;

Δεν ξέρουμε, αλλά με αυτή τη σειρά καμία θεωρία δε φαντάζει 100% ακραία ή 100% αληθής. Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να περιμένουμε την τρίτη σεζόν ώστε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Featured image: Netflix.com