Όπως ανακοίνωσε μέσα από το Twitter του ο πρωταγωνιστής της σειράς, Penn Badgley και γνωστός σε όλους μας ως Joe Goldberg: Η δεύτερη σεζόν του αγαπημένου μας ψυχολογικού θρίλερ του Netflix, You, έρχεται επίσημα στις 26 Δεκεμβρίου.

Το teaser trailer δεν μας αποκάλυψε και πολλά. Ωστόσο, οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν φαίνεται να δείχνουν ότι ο Joe γνωρίζει την Love Quinn. Και στο πρόσωπό της βρίσκει την επόμενη υποψήφια… «αγάπη» του

Ο λόγος για την Victoria Pedretti, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την σειρά “The Haunting of Hill House”. Δυστυχώς μάλλον για εκείνη, φαίνεται να κερδίζει το ενδιαφέρον του σε αυτή τη σεζόν.

Παρόλα αυτά οι φωτογραφίες δεν σταματάνε εκεί. Σε ακόμα πιο πρόσφατες συναντάμε και άλλους νέους χαρακτήρες να συναναστρέφονται με τον creepy πρωταγωνιστή. Το cast συμπληρώνεται με ονόματα όπως η Jenna Ortega , o Charlie Barnett και ο Chris D’Elia.

Όπως ο πρώτος κύκλος της σειράς έτσι και ο δεύτερος, θα βασιστεί κατά κύριο λόγο πάνω σε βιβλίο, αυτή την φορά με τον τίτλο “Hidden Bodies”. Καθόλου δεν μας προϊδεάζει για ένα ανερχόμενο happy end στις ερωτικές σχέσεις του προβληματικού Joe Goldberg.

Η ιστορία τώρα θα μεταφερθεί από την Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες

Αρκετά αισθητή θα κάνει την παρουσία της σε αυτή τη φάση και η πρώην του Candace, που ίσως καταφέρει να μας λύσει και κάποιες απορίες σχετικά με το παρελθόν.

Πέρα λοιπόν από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, οι φανς της σειράς θα έχουμε και κάτι ακόμα να περιμένουμε αυτόν τον μήνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και αν μας φέρει η νέα σεζόν, είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε με ζεστές κουβέρτες, χριστουγεννιάτικα φωτάκια και πολλή-πολλή αγωνία. Κατά πάσα πιθανότητα και με κλειστές κουρτίνες, αν λάβουμε υπόψιν μας τον πρώτο κύκλο.

featured image: The Sun