Hot Chocolate Pudding with a Fondant Centre

Υλικά

60 γραμ. βούτυρο

150 γραμ. κουβερτούρα

4 αυγά

100 γραμ. καστανή ζάχαρη ΖΩΓΡΑΦΟΣ

4 κουτ. του γλυκού αλεύρι

Λιώνετε σε μπεν μαρί το βούτυρο με τη κουβερτούρα και τα αποσύρετε από τη φωτιά ώστε να κρυώσουν λίγο.

Χτυπάτε τα αυγά με την καστανή ζάχαρη και έπειτα προσθέτετε το αλεύρι ανακατεύοντας. Ρίχνετε το μείγμα αυγού και καστανής ζάχαρης μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύετε απαλά με ένα κουτάλι.

Μοιράζετε το μείγμα σε 6 ατομικά πυρίμαχα φορμάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 2200C για 10 λεπτά ώστε το κέικ να ψηθεί εξωτερικά αλλά μέσα να παραμένει υγρό.

Μερίδες 6