Το κίτρινο είναι ένα χρώμα με όχι και τόσο μεγάλο φανατικό κοινό. Το βλέπουμε κατά καιρούς να φλερτάρει με την κορυφή για το απόλυτο χρώμα αλλά πάντοτε οι προτιμήσεις καταλήγουν στα εύκολα και βασικά χρώματα, όπως το μαύρο, το καφέ και το μπλε.

Φιγουράρει σε μεγάλα fashion shows και προτείνεται ως εναλλακτικό χρώμα κατάλληλο για κάθε εποχή.

street-style-copenhagen-spring-2018-23 Φέτος όμως, είναι η χρονιά του, αφού όπως είδαμε και στον οίκο Fendi, το κίτρινο είχε την τιμητική του. Το είδαμε επίσης στους οίκους Michael Kors, Kenzo, Stella McCartney, Versace και άλλους.

Τους φθινοπωρινούς μήνες θα φορεθεί σε πιο σκούρες αποχρώσεις όπως ώχρα και μουσταρδί δημιουργώντας τρομερούς συνδυασμούς με καφέ, λαδί και γήινες αποχρώσεις, ενώ το καλοκαίρι του 2018 θα το προτιμήσουμε σε ανοιχτούς τόνους δημιουργώντας αντιθέσεις με λεπτομέρειες στα αξεσουάρ.

Για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις, επέλεξε colour blocking ή εναλλακτικά πρόσθεσε στο outfit σου ακόμα και ένα κίτρινο κασκόλ ώστε να δώσει όση ενέργεια χρειάζεται το στιλ σου. Πόνταρε σε μία τσάντα σε σκούρες αποχρώσεις του κίτρινου, όπως κροκί ή ένα ζευγάρι παπούτσια κίτρινου χρώματος.

d795c71efa989ede86cd324db98ec1cf

take_a_moment

img_0018

Το κίτρινο είναι πλέον τάση, αφού τα fashion icons, το προτίμησαν για τις επίσημες εμφανίσεις τους στα fashion shows. Επιλέχθηκε σε φορέματα, πανωφόρια, παπούτσια τσάντες και t-shirts. Τέτοιες εμφανίσεις, θα μας βοηθήσουν να πάρουμε ιδέες για ακόμη πιο πετυχημένες εμφανίσεις μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.

6b11e7d1072951ca5f36e10d00843542-winter-fashion-trends-mustard-fashion