Ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια. Όπως όλοι, έτσι και αυτός έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα και περίπλοκο χαρακτήρα.

Ο πλανήτης Αφροδίτη στον χάρτη γέννησης του Υδροχόου τον καθιστά εκλεκτό. Εκφράζει τα συναισθήματα του ανοιχτά, το φλερτ γίνεται το αγαπημένο παιχνίδι στο οποίο βάζει όλη τη δημιουργικότητά του και υιοθετεί μία επαναστατική στάση που μπορεί να εξιτάρει τον καθένα. Ποιοι είναι οι λόγοι που κάνουν τον Υδροχόο τόσο περίπλοκο αλλά παράλληλα συναρπαστικό όσον αφορά τον έρωτα;

Δεν κρατά τον έρωτα μυστικό

Είναι πολύ εύκολο να εντοπίσεις το ενδιαφέρον του Υδροχόου. Μόλις ενδιαφερθεί για ένα άλλο άτομο, θα το δείξει ανοιχτά και χωρίς υπεκφυγές. Ενώ όμως μπορεί να παρεξηγήσεις τα κίνητρα του Υδροχόου ως πλήρως ερωτικά, εκείνος το πιο πιθανό είναι ότι θέλει να σε γνωρίσει εις βάθος. Δεν ενδιαφέρεται μόνο για το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης, αλλά πάντα θα βρει τρόπους να συνδεθείτε σε όλες τις πτυχές μέχρι να καταλάβει ποιος είσαι πραγματικά.

Είναι επαναστάτης

Δεν είναι ο τύπος που θα τσεκάρει τη λίστα με τα προσόντα που επιθυμεί να έχει ο σύντροφός του. Αντ’ αυτού, θα επιλέξει έναν άνθρωπο που του εκπέμπει τα κατάλληλα θετικά και παρορμητικά vibes που αναζητά. Λατρεύει τα καινούργια πράγματα, τους ανθρώπους με μυστήριο και όρεξη για ζωή και είναι έτοιμος για κάθε πρόκληση που θα του εμφανιστεί στο διάβα του. Δεν αρνείται καταστάσεις που του φαίνονται ελκυστικές. Δοκιμάζει ένα one night stand επειδή του φαίνεται περιπετειώδες. Αλλά και στις σοβαρές του καταστάσεις, η καθημερινότητά του θέλει να είναι ακραία και συναρπαστική.

Θυσιάζει τα πάντα για τον έρωτα

Για να δείξει την αγάπη του, ο Υδροχόος με Αφροδίτη, θα βγει εκτός των ορίων του. Δεν τον ενδιαφέρει αν θα ρεζιλευτεί και τι θα πει ο κόσμος. Δεν υιοθετεί τη φυσιολογική στάση για να αποδείξει την αγάπη του, αλλά εφευρίσκει καινούργια κόλπα. Το μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι πολλές φορές είναι τόσο υπερβολικός που ο άλλος φαίνεται απαθής μπροστά του και αυτό μπορεί να του μειώσει το ενδιαφέρον κατακόρυφα. Ο Υδροχόος θέλει να δείχνει ότι είναι μοναδικός και αυτό γίνεται φανερό και από την εμφάνισή του, ενώ παράλληλα έχει τάση να πέφτει πάνω σε εκκεντρικούς και περίεργους συντρόφους.

featured photo: unsplash.com