Η οδοντιατρική επιστήμη συνεχώς εξελίσσεται, δίνοντας λύσεις πλέον όχι μόνο σε οδοντικά προβλήματα, αλλά γενικότερα σε ό,τι αφορά την απόκτηση ενός λαμπερού, υγιούς, όπως επίσης και καλο-σχηματισμένου χαμόγελου.

Οι ανάγκες της εποχής για το “αισθητικά ωραίο” έχουν οδηγήσει τους οδοντιάτρους να προσθέσουν νέες υπηρεσίες και να αποκτήσουν επιπρόσθετους ρόλους που σχετίζονται με την εικόνα και το πλαίσιο του χαμόγελού μας και όχι μόνο με την υγεία των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας. Έχουν πλέον τα μέσα ώστε να προσφέρουν συνολικά ένα όμορφο αισθητικά χαμόγελο, βελτιώνοντας τόσο την όψη των δοντιών, όσο και την εικόνα των χειλιών και γενικότερα της περιστοματικής περιοχής.

Όπως μας εξήγησε η οδοντίατρος Μαριλένα Τσιάκου από την οδοντιατρική κλινική Mr & Mrs Pearl, μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια έχει η τεχνική της ενέσιμης θεραπείας με υαλουρονικό στα χείλη και γύρω από το στόμα. Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή και ανώδυνη μη επεμβατική θεραπεία που διαρκεί περίπου 15 λεπτά και τα αποτελέσματά της είναι άμεσα και φαίνονται εντελώς φυσικά.

Ανάλογα με την ανάγκη κάθε ασθενούς, το υαλουρονικό εφαρμόζεται και σε διαφορετικά σημεία

Συγκεκριμένα μπορεί να εφαρμοστεί στα χείλη, ώστε να αυξηθεί ο όγκος τους και να ενισχυθεί το περίγραμμα, δημιουργώντας όμορφα, καλοσχηματισμένα και σαρκώδη χείλη.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Mr. & Mrs. Pearl (@mrandmrspearl)

Μπορεί επίσης, να χρησιμοποιηθεί στις γραμμές έκφρασης που σχηματίζονται γύρω από το στόμα (ρινοχειλικές αύλακες και γραμμές της “μαριονέτας”) για την εξάλειψη των σημαδιών της γήρανσης. Η εφαρμογή του υαλουρονικού ενδείκνυται ακόμη σε όσους έχουν ουλικό χαμόγελο, δηλαδή όταν είναι πολύ εμφανή τα ούλα (άνω των 2χλ) όταν χαμογελάμε, με αποτέλεσμα τα δόντια να φαίνονται πιο κοντά.

Σε αυτή την περίπτωση η έγχυση υαλουρονικού μπορεί να συνδυαστεί με την ουλοπλαστική, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να αποκτήσουμε ένα όμορφο, εντυπωσιακό χαμόγελο.

“Το υαλουρονικό είναι δομικό συστατικό του οργανισμού και αποτελεί ένα από τα θεμελιώδη συστατικά του συνδετικού ιστού του ανθρώπου. Γι’ αυτό λοιπόν, το ενέσιμο υαλουρονικό είναι κάτι απόλυτα βιοσυμβατό με τον οργανισμό μας. Όταν το υλικό είναι κατάλληλο, είναι απόλυτα ασφαλές και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η διαδικασία εφαρμογής είναι σύντομη και εντελώς ανώδυνη, αφού γίνεται με τοπική αναισθησία ή με την χρήση πάγου.” ανέφερε η οδοντίατρος Μαριλένα Τσιάκου.

Μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου εδώ

Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο, καθώς το υλικό απορροφάται σιγά σιγά από το οργανισμό. Διαρκεί για περίπου 4 μήνες και χρειάζονται 1-2 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα και την περιοχή. Κάποιος ας πούμε με μικρά χείλη που θέλει να τους δώσει περισσότερο όγκο ίσως χρειαστεί δύο συνεδρίες, ώστε να δημιουργηθεί σταδιακά ο χώρος και να μην στρεσαριστεί ο ιστός. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φυσικό.

Βέβαια αυτό εξαρτάται τόσο από την ποιότητα του υλικού, όσο και από τον ίδιο τον οδοντίατρο.

“Στοχος μας με την χρήση του υαλουρονικού στο πρόσωπο είναι να αναδείξουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά και όχι να δημιουργήσουμε κάτι ξένο ” μας εξήγησε η οδοντίατρος των Mr. & Mrs. Pearl Dental Clinics.

Μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου εδώ και να αποκτήσεις τα χείλη που πάντα ήθελες.

Αν λοιπόν, θέλεις μεγαλύτερα και σαρκώδη χείλη ή να εξαφανίσεις τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα, τότε η απάντηση βρίσκεται στο υαλουρονικό και στον οδοντίατρο. Γρήγορο, εύκολο και ανώδυνο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά την τεχνική έγχυσης του υαλουρονικού στα χείλη και στην περιστοματική περιοχή μπορείς να μάθεις στους Mr & Mrs Pearl.

Διεύθυνση: Πλ.Εσπερίδων 3, Γλυφάδα, 16674, Τηλ: 210 8948879 – Email: [email protected] ΜΥΚΟΝΟΣ | Μοναστήρι, Άνω Μέρα, Μύκονος, 2289071600 – Email: [email protected]