Είναι μεγάλη απόφαση να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά, ειδικά αν τα έχεις μακριά για πολύ καιρό. Οπότε είναι λογικό το πρώτο διάστημα να μη ξέρεις τι χτένισμα να κάνεις.

Είναι καιρός να πειραματιστείς και σου έχουμε το inspo που έψαχνες.

#1 Beach Waves

Για να τα πετύχεις θα χρειαστείς κάποιο ειδικό σίδερο για μπούκλες ή μια ισιωτική. Δεν είναι απαραίτητο να είναι τέλειες οι μπούκλες ή τα σπασίματα που θα κάνεις. Επίσης αν έχεις σπαστά μαλλιά, δε χρειάζεσαι καθόλου θερμότητα! Μπορείς απλά να βάλεις κάποιον προϊόν για beach waves και είσαι έτοιμη!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Danika (@danikadimitra)

#2 Πλεξούδες

Οι πλεξούδες έχουν δεκάδες τρόπους που μπορούν να γίνουν, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών, την ακρίβεια που θέλεις να έχουν και φυσικά σε ποιο σημείο θέλεις να γίνουν. Για παράδειγμα μπορείς να κάνεις τις κλασικές γαλλικές ή γερμανικές (οι ανάποδες γαλλικές στην ουσία) ή δυο πλεξουδάκια στην κορυφή του κεφαλιού που βγάζουν ένα 90s’ vibe για πιο κοντά μαλλιά ή μια πλεξούδα στο πλάι του κεφαλιού.

#3 Top Knot

Τα top knots είναι ένα ωραίο χτένισμα για να απομακρύνεις τα μαλλιά σου από το πρόσωπό σου και μπορείς να τα κάνεις πολύ σφιχτά ή πιο χαλαρά χρησιμοποιώντας απλά τσιμπιδάκια.

#4 Αξεσουάρ

Ανάλογα με το στιλ σου μπορείς να επιλέξεις μπαντάνες ή μαντήλια, τσιμπιδάκια, στέκες ή κοκαλάκια με κλιπ, τα οποία μπορείς να τοποθετήσεις είτε στο πλάι, είτε στην κορυφή και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@gracieaccessories)

#5 Space Buns

Τα space buns μπορούν να γίνουν σε όλα τα μήκη μαλλιών. Αν δε θες να τα κάνεις κλασικά (στην κορυφή), μπορείς να τα κάνεις στο πίσω μέρος και χαμηλά του κεφαλιού.

#6 Slicked Back

Για ένα sleek look, ίσιωσε τα μαλλιά σου και χτένισέ τα με ένα gel προς τα πίσω με τη βοήθεια των δαχτύλων σου, για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

#7 Χαμηλό messy ponytail

Είναι δύσκολο να πετύχεις ένα χαμηλό messy ponytail, αλλά δεν είναι απίθανο! Κάνε μια χαμηλή αλογοουρά, βγάλε κάποιες τούφες από μπροστά και αν θέλεις μπορείς να τους κάνεις και ένα χαλαρό σπάσιμο.

#8 Ponytail με πλεξούδα

Δύο χτενίσματα, σε ένα εντυπωσιακό look. Κάνε μια πλεξούδα στο κέντρο του κεφαλιού σου από την κορυφή μέχρι στον αυχένα, η οποία θα καταλήγει σε κοτσίδα με τα υπόλοιπα μαλλιά.