Φέτος, όμως φαίνεται ένα συγκεκριμένο χρώμα θα κλέψει την παράσταση για το καλοκαίρι. Και αυτό δεν είναι άλλο από το Rosé Aperol Spritz.

Εάν είσαι λάτρης του δημοφιλούς cocktail, τότε έχεις κάθε λόγο να υιοθετήσεις το φωτεινό του χρώμα και στα μαλλιά σου. Φωτίζει το πρόσωπο, αναδεικνύει το μαύρισμα και ανεβάζει τη διάθεση. Παράλληλα, είναι μια πολύ ξεχωριστή επιλογή που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Ο λόγος που ονομάζεται Rosé Aperol Spritz είναι επειδή μοιάζει με το κλασικό Aperol Spritz αλλά σε μια πιο ροζ εκδοχή. Έτσι, είναι πιο ”φορέσιμο” και ταιριάζει σε περισσότερες γυναίκες αφού περιέχει μια γκάμα αποχρώσεων μεταξύ του ροζ και του κοραλί. Εάν έχεις πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά μπορείς να επιλέξεις ένα πιο έντονο πλατινέ κοραλί χρώμα. Ενώ αν έχεις πιο σκούρα βάση προτίμησε μια πιο πλούσια και βαθιά αποχρώση του πορτοκαλί, συνδυασμένη με κοραλί ή κόκκινο της φράουλας για να πετύχεις ένα έντονο πορτοκαλο-ροζ χρώμα.
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Busy Philipps (@busyphilipps)

Βέβαια, οι ιδανικές βάσεις μαλλιών για το συγκεκριμένο χρώμα είναι οι πιο ανοιχτές, φυσικές και μη. Το Rosé Aperol Spritz ανήκει στην κατηγορία των παστέλ χρωμάτων, διατηρώντας το trend των τελευταίων χρόνων για παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά. Είναι όμως μια πιο γλυκιά και φωτεινή παστέλ απόχρωση από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Το φετινό καλοκαίρι, τα έντονα χρώματα μαλλιών αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν

Ήδη το Rosé Aperol Spritz έχει γίνει viral στα social media, εμπνέοντας πολλές γυναίκες να το υιοθετήσουν καθώς επιστρέφουν στην μετά-covid κανονικότητα. Η λατρεία του συγκεκριμένου χρώματος πιθανότατα οφείλεται στο ότι είναι παράλληλα έντονο αλλά γλυκό. Δεν φαίνεται ξένο και άγριο στο πρόσωπο αλλά αγκαλιάζει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι παιχνιδιάρικο, φέρνοντας ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου κάθε φορά που κοιτάζεσαι στον καθρέπτη.

Πριν το δοκιμάσεις, είναι καλό να έχεις στο νου σου τα εξής

Όπως για κάθε αλλαγή χρώματος, είναι καλό να συμβουλεύεσαι τον κομμωτή σου και να έχεις μαζί σου μια φωτογραφία με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, θα είναι πιο ξεκάθαρη η επικοινωνία σας και θα καταλάβει ο κομμωτής το αποτέλεσμα που θες. Ως αναφορά, μπορείς να ζητήσεις ένα χρώμα μεταξύ του ροδακινί και του ροζ αλλά άκου και τη συμβουλή του κομμωτή σου πριν προχωρήσεις στην αλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεις τις πιθανότητες να μείνεις πλήρως ικανοποιημένη με το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, η διατήρηση είναι εξίσου σημαντική με τη βαφή. Γι’ αυτό επίλεξε σαμπουάν και conditioner υψηλής ποιότητας και φρόντισε να εφαρμόζεις μια μάσκα μαλλιών σε εβδομαδιαία βάση. Έτσι, θα έχεις πανέμορφο και ζωντανό χρώμα όλο το καλοκαίρι!