Για πολλούς τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική εποχή του χρόνου. Εκτός από το αυτονόητο πως ο στολισμός κάνει αυτήν την εποχή παραμυθένια συμβάλλει και το γεγονός πως είναι μια περίοδος που όλοι μας θέλουμε να δείξουμε την αγάπη μας κάνοντας δώρα στους αγαπημένους μας.

Και τι πιο όμορφο από το να κάνεις αλλά και να δέχεσαι δώρα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Στο Anna Rose πιστεύουν ότι η αξία του δώρου είναι συναισθηματική και όχι οικονομική γιατί εκείνη ακριβώς τη στιγμή που κάνεις ή δέχεσαι ένα δώρο ανταλλάσσονται ταυτόχρονα όμορφα, δυνατά συναισθήματα!

Αυτός είναι και ο λόγος που όλα τους τα προϊόντα έχουν να πουν μια ιστορία αγάπης αφού φτιάχνονται με σεβασμό ως προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον από τους τεχνίτες των αναπτυσσόμενων χωρών.

Το Anna Rose είναι το πρώτο ethical & chic concept store στην Ελλάδα που εστιάζει στις αρχές του ηθικού εμπορίου και στο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Η Άννα Τριανταφύλλου, με αγάπη για τα χρώματα, την ποιότητα και την προσφορά, στρέφει το βλέμμα της στις αναπτυσσόμενες χώρες και δημιουργεί ένα πολυπολιτισμικό φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου χειροποίητες δημιουργίες διατίθενται κάτω από τις αρχές του ηθικού εμπορίου και της βιώσιμης μόδας.

Εξάλλου, όπως τονίζει και η ίδια: «με το στυλ μας μπορούμε να αλλάξουμε τόσο την εμφάνιση, όσο και τον κόσμο μας».

Οι 5 βασικοί λόγοι για να επιλέξεις δώρα φτιαγμένα σύμφωνα με το ηθικό εμπόριο

#1 Αποκλειστικά στο annarose.gr θα βρεις συλλογές από παπούτσια, αξεσουάρ και ρούχα που ξεχωρίζουν γιατί έχουν σύγχρονο design με ethnic χαρακτηριστικά.

#2 Τα περισσότερα προϊόντα είναι unisex. Ήρθε η ώρα να ταιριάξεις με τον σύντροφό σου ακόμα πιο πολύ!

#3 Μόνο στο Anna Rose μπορείς να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο ethical & world- inspired στυλ.

#4 Τα προϊόντα φτιάχνονται από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και η παραγωγή τους είναι αργή και όχι μαζική (βιώσιμη μόδα).

#5 Με κάθε αγορά από το annarose.gr υποστηρίζεις τη χειραφέτηση των γυναικών, την εκπαίδευση των παιδιών και όχι την παιδική εργασία, τη διαφάνεια στις διαδικασίες παραγωγής και τη δίκαιη αμοιβή.

Φυσικά στο www.annarose.gr θα βρεις και ένα από τα πιο μοναδικά γούρια για τη νέα χρονιά. Τα σκουλαρίκια «Κυβέλη» είναι ένα zero waste γούρι, φτιαγμένο από το ασήμι που περίσσεψε (ανακυκλωμένο ασήμι) στο εργαστήριο της Apiliotis Jewellery το 2021. Έτσι, θα οδηγηθείς στο 2022 έχοντας μαζί σου τη σοφία του περασμένου χρόνου!

Η «Κυβέλη» προστάτιδα της άγριας φύσης και των δημιουργικών δυνάμεων της Γης είναι για το κέντρο του 2022!

annarose.gr

Εάν λοιπόν φέτος θέλεις να κάνεις τη διαφορά και να κατευθυνθείς στην αντίθετη πλευρά από το fast fashion για τα δώρα των Χριστουγέννων, ήρθε η ώρα να βάλεις στη λίστα με τα αγαπημένα σου e-shops το www.annarose.gr.

Εδώ θα βρεις δώρα για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα, για όλα τα στυλ και τις προτιμήσεις. Και το κυριότερο; Δώρα που από πίσω τους κρύβεται μια ιστορία!

Επικοινωνία: E-shop: www.annarose.gr Instagram: @annaroseconceptstore | Facebook: @annaroseconceptstore Τηλ: 210 65 23 149 Email: [email protected] Κατάστημα: “ Holargos Center ”- A’ όροφος, Λεωφ. Περικλέους 56, Χολαργός