Ομολογουμένως το glitter είναι ένα από τα πιο fun στοιχεία για το μακιγιάζ. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιείται, κυρίως από τους γνωστούς οίκους μόδας, ως πιο πρωτοποριακή τάση, με πιο τολμηρούς συνδυασμούς και χρώματα. Ας δούμε λοιπόν μία μία τις τάσεις στο μακιγιάζ:

Sequin tears

Ό,τι πιο glamour και πρωτοποριακό κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό. Για τις πιο τολμηρές, αυτή η τάση προτείνει glitter στα «μήλα» του προσώπου σε διάφορα χρώματα!

Glitter στα χείλη

Παλιά ίσως να θεωρούνταν υπερβολή αλλά πλέον το glitter στα χείλη είναι must για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Για να το πετύχεις φόρεσε ένα liquid lipstick και πρόσθεσε το glitter στο χρώμα της επιλογής σου!

Glitter στα φρύδια

Από τις πιο δημοφιλείς τάσεις για τα φρύδια. Μετά το μολύβι, τη σκιά και τη μάσκαρα φρυδιών, τώρα το glitter κατέχει σημαντική θέση στο «γέμισμα» του φρυδιού για άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Glitter στη ρίζα των μαλλιών

Μπορεί να μην αποτελεί «καθαρό» στοιχείο μακιγιάζ, αλλά είναι η πιο κουλ τάση της εποχής. Κρύψε έξυπνα τη ρίζα που βγήκε αναπάντεχα και τόλμησε ό,τι πιο τολμηρό κυκλοφορεί στην beauty κοινότητα!

Διάβασε επίσης: Pink eye: ενα παραξηγημένο trend για να δοκιμάσεις και Trend Alert: The blue eyeliner