Χορος και design απο τον οικο Marni

ref="http://www.savoirville.gr/wp-content/uploads/sv_marni1.jpg" rel="attachment wp-att-65606">χορός και Design από τον οίκο marni

Σου αρέσει ο χορός, η μόδα και θαυμάζεις το καλλιτεχνικό πνέυμα του οίκου Marni; Τότε μία επίσκεψη από την εβδομάδα design iSaloni του Μιλάνου είναι απαραίτητη.

Η εβδομάδα design μπορεί να ξεκινάει στις 13 Απριλίου, ωστόσο μπορούμε ήδη να πάρουμε μία γεύση. Ο οίκος Marni, υπόσχεται να μας εντυπωσιάσει με τις καινοτόμες ιδέες του, όχι μόνο σε σχέση με την μόδα και το design, αλλά και με την ιδιαίτερη παρουσίαση των συλλογών του. Φέτος, θα μετατρέψει τον εκθεσιακό χώρο σε μία πίστα χορού, εν ονόματι Marni Ballhaus, και θα παρουσιάσει την νέα συλλογή με έναν μη αναμενόμενο τρόπο. Χορευτές από την Λατινική Αμερική θα κατακλύσουν τον εκθεσιακό χώρο και θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό show σύμφωνα με τους ρυθμούς του χορού cumbia. Και όπως είναι προφανές, η νέα συλλογή design του οίκου, είναι καθαρά επηρεασμένη από την Κολομβία. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία, από τις 14 έως τις 16 Απριλίου, να συμμετάσχουν σε master class μαθήματα κολομβιανού χορού και να δοκιμάσουν τις πολύχρωμες και εντυπωσιακές στολές τις Κολομβίας.
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.