Κάθε ζώδιο έχει μία λίστα με πράγματα που μισεί πραγματικά. Τα μαζέψαμε σε μια πρόταση και ορίστε αυτό που δεν θα πρέπει ποτέ να πεις σε κάθε ζώδιο.

Κριός: Χαλάρωσε, μεγάλε/φιλαράκι!

Γιατί: Οι Κριοί σιχαίνονται να χειραγωγούνται, πόσο μάλλον με επιθετικό τρόπο. Και εκτός αυτού, απαιτούν να τους παίρνουν στα σοβαρά όταν συγχύζονται. Όποιος προσπαθεί να τους ηρεμήσει χρησιμοποιώντας διάφορα υποκοριστικά, παίζει επικίνδυνα.

Ταύρος: Δεν πεινάω και τόσο, θα φάω λίγο από το δικό σου!

Γιατί: Μιλάμε για ένα από τα πιο κτητικά ζώδια, κι αν αγαπάνε κάτι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο… Αυτό είναι το φαγητό. Αν πεινάς, καλύτερα να παραγγείλεις κάτι για σένα. Ένας Ταύρος δεν θα μοιραστεί ποτέ το φαγητό του! Ούτε καν τα ποπ-κορν…

Δίδυμος: Κάποιος είναι θυμωμένος μαζί σου, αλλά δεν μπορώ να σου πω ούτε ποιος. Ούτε γιατί.

Γιατί: Οι Δίδυμοι τρελαίνονται να μαθαίνουν τα διάφορα κουτσομπολιά με κάθε λεπτομέρεια. Το να μην τους λες σημαντικά γεγονότα, είναι εξίσου σημαντικό γι’ αυτούς. Θα κάνουν όμως τα πάντα για τα μάθουν όλα.

Καρκίνος: Ας κάνουμε κάτι διαφορετικό. Πάμε σε εκείνο το καφέ που είδα τις προάλλες;

Γιατί: Οι Καρκίνοι λατρεύουν να μένουν στο σπίτι και σιχαίνονται τις αλλαγές. Οπότε το να τους ξεβολεύεις -ειδικά για να κάνετε κάτι καινούργιο- δεν θα τους χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Λέων: Ήθελα να σου πάρω ένα πολυτελές πακέτο περιποίησης στο σπα, αλλά αυτό ήταν ακριβώς το ίδιο και φθηνότερο

Γιατί: Οι Λέοντες είναι γνωστοί για το πόσο γενναιόδωροι είναι με τους φίλους. Φυσικά και δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο για αντάλλαγμα. Έτσι το να ξοδέψεις έστω και μισό ευρώ λιγότερο δεν θα τους κάνει και την καλύτερη εντύπωση.

Παρθένος: Ας αφήσουμε τις λεπτομέρειες για μετά…

Γιατί: Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς και ζούνε για την κάθε λεπτομέρεια στην καθημερινότητά τους. Όταν κάποιος δεν δίνει σημασία είτε σημαίνει ότι δεν εκτιμάει τη σκληρή δουλειά του Παρθένου, είτε ότι θα τα κάνει θάλασσα και μετά θα πρέπει να τα διορθώσει όλα ο Παρθένος!

Ζυγός: Ας ψηφίσουμε

Γιατί: Οι Ζυγοί ζούνε για να ικανοποιούν τους ανθρώπους γύρω τους και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να φέρουν σε δύσκολη θέση τον άλλον. Έτσι, όταν πρέπει να πάρουν αυτοί μια απόφαση δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο…

Σκορπιός: Μην ανησυχείς, έβαλα τον φίλο μου να μου υποσχεθεί ότι δεν θα πει πουθενά τον κωδικό

Γιατί: Οι Σκορπιοί είναι τρομερά μυστικοπαθείς. Έτσι, αν σου πουν ένα μυστικό τους και ανακαλύψουν ότι το έχεις πει σε κάποιον άλλον, ζουν έναν εφιάλτη. Το να τους λες να μην ανησυχούν κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Τοξότης: Είμαι πολύ κουρασμένος/η να βγω σήμερα, ας μείνουμε μέσα

Γιατί: Οι Τοξότες έχουν το μυαλό τους στο “έξω”. Παραείναι περίεργοι και περιπετειώδεις για να μένουν μέσα. Αν τους προτείνεις να πάτε σε πάρτι και ακυρωθεί, το καλό που σου θέλω να έχεις βρεις άλλο πάρτι να πάτε.

Αιγόκερως: Μπορώ… να σου μιλήσω για κάτι προσωπικό;

Γιατί: Στους Αιγόκερους αρέσουν τα όρια, ακόμα και στις φιλίες. Αν διαισθανθούν ότι κάποιος “παραβιάζει” την περιοχή τους χωρίς να το έχουν προκαλέσει οι ίδιοι, θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

Υδροχόος: Δεν μου αρέσει να μιλάω για πολιτικά

Γιατί: Οι Υδροχόοι έχουν άποψη για τα πάντα. Αν τύχει και δεν έχουν, με μεγάλη τους χαρά θα καθίσουν να σου εξηγήσουν γιατί δεν ήθελαν να σπαταλήσουν το χρόνο τους για αυτό το θέμα. Όταν οι άνθρωποι είναι τελείως απαθείς, ειδικά αν θέλουν να αποφύγουν τις διαφωνίες, σίγουρα θα προκαλέσουν ένταση στους Υδροχόους.

Ιχθύς: Δεν σε πιστεύω!

Γιατί: Η πραγματικότητα είναι αρκετά σκληρή για έναν Ιχθύ, έτσι την αποφεύγει. Προτιμούν να ζουν στον κόσμο τους και χρειάζονται ανθρώπους γύρω τους που να πιστεύουν σε αυτούς. Αν όμως όχι, τους γειώνει και σιχαίνονται να βρίσκονται εκεί.

Δες ακόμα: Αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για κάθε ζώδιο

Πηγή: purewow.com

Μετάφραση: Εύα Τόλιου


featured image: Unsplash| Nicholas Green