Ξέρουμε ήδη ότι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω αντιμετωπίζουν το στρες βλέποντας ξανά και ξανά τα αγαπημένα τους επεισόδια από τα Φιλαράκια. Αυτός πλέον είναι ένας απόλυτα αποδεκτός τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς όλα όσα γίνονται. Αν όμως ανήκεις σε εκείνους που θα ήθελαν να δουν και κάτι διαφορετικό, συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 shows του Netflix για εσένα. Αυτά είναι ευχάριστα, χαλαρωτικά και μπορούν να απομακρύνουν το μυαλό σου από όλες τις σκέψεις που το βασανίζουν.

Nadiya Bakes

Η Nadiya Hussain είναι εκείνη που μετέτρεψε το άγχος της σε γλυκές λιχουδιές. Στο συγκεκριμένο show θα βρεις όχι μόνο πολύ καλές συνταγές, αλλά και το κίνητρο να ασχοληθείς με τη ζαχαροπλαστική. Υπάρχει κάτι πολύ ήρεμο όταν μπαίνει κανείς στην κουζίνα και πρέπει να εστιάσει μόνο σε όσα κάνει εκεί. Η Nadiya φαίνεται να το πιστεύει αυτό και να προσπαθεί να πείσει κι εμάς.

Headspace

Το Headspace είναι ένα κατεξοχήν χαλαρωτικό show. Δημιουργήθηκε γι’αυτόν ακριβώς το σκόπο, θέτοντας στο επίκεντρο τον διαλογισμό. Πρόκειται για μία σειρά διαδραστικών επεισοδίων που αναλύουν τα οφέλη του διαλογισμού, δίνουν τις γερές βάσεις για να τον ξεκινήσεις ενώ παράλληλα σε καλούν να τον δοκιμάσεις για μερικά λεπτά.

Queer Eye

Εκεί που όλα τα υπόλοιπα ριάλιτι απέτυχαν, το Queer Eye φαίνεται να αναδείχθηκε σε ένα από τα καλύτερα που έχουμε παρακολουθήσει. Η παρέα των Fab 5 μετέτρεψαν το γνωστό makeover show σε μία ανθρωπιστική προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά στους συνανθρώπους τους και να τους βοηθήσουν να αλλάξουν τη ζωή τους.

Our Planet

Κάποιες φορές απλά χρειάζεσαι μία μικρή υπενθύμιση για το πόσο όμορφος είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε. Ειδικά όταν αυτή η υπενθύμιση έρχεται με τη φωνή του David Attenborough, έχει μεγαλύτερη δύναμη. Το Our Planet είναι ένα από τα πιο αξιόλογα ντοκιμαντέρ όλων των εποχών που αξίζει να βλέπεις συχνά.

Tales by Light

Υπάρχουν κάποιοι φωτογράφοι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να γυρίζουν τον κόσμο και να μας χαρίζουν εικόνες. Η συγκεκριμένη εκπομπή ακολουθεί αυτούς τους φωτογράφους και τα εντυπωσιακά κλικ τους. Αποτελεί παράλληλα την τέλεια αφορμή για να αναζητήσει κανείς πληροφορίες και να μάθει περισσότερα για άγνωστους λαούς και πολιτισμούς.