Εάν ανήκεις στους ανθρώπους που πραγματικά λατρεύουν το κρασί, εάν δεν σου αρκεί μόνο να το απολαμβάνεις αλλά θέλεις να ξέρεις κάθε λεπτομέρειά του τότε υπάρχει τρόπος να εξελίξεις αυτήν την αγάπη σου.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE αποτελεί από τον Απρίλιο του 2021 Εγκεκριμένο Πάροχο Προγραμμάτων του Παγκόσμιου Πρωτοπόρου της Εκπαίδευσης Οίνων και Αποσταγμάτων WSET – Wines & Spirits Education Trust.

Έτσι, από φέτος το φθινόπωρο έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τα πιστοποιημένα προγράμματά του WSET στο κρασί αποκτώντας διεθνή πιστοποίηση.

Υπάρχουν δύο βαθμίδες πιστοποίησης

Η Πιστοποίηση WSET Επιπέδου 1 στο κρασί απευθύνεται σε όσους έχουν ελάχιστη ή καθόλου οινική γνώση. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει μια αξιόπιστη, αλλά ουσιαστική εισαγωγή στο κρασί.

Η Πιστοποίηση WSET Επιπέδου 2 στο κρασί, υποστηρίζει τις επαγγελματικές δεξιότητες και αρμοδιότητες που απαιτούν ένα καλό επίπεδο οινικής γνώσης. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα θα εκπαιδευτείς στην εξυπηρέτηση πελατών, στις τεχνικές πωλήσεων οίνου στον τουριστικό τομέα, και θα αναβαθμίσεις τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις σου.

Τα νέα τμήματα και για τα δύο επίπεδα ξεκινούμε μέσα στον Οκτώβριο:

  • WSET Level 1 in Wines Έναρξη τμήματος: 19/10. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ως 6/10
  • WSET Level 2 in Wines Έναρξη τμήματος: 22/11. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ως 22/11

Μάθε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών εδώ.