2eb90ce819b6a5f7e3feca6c8cd62cdd

Μετά από τόσες Χολιγουντιανές αγάπες στην ζωή μας θα πεις ψέματα πως δεν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να σε σκέφτεται να τρέχεις να προλάβεις κάποιον στο αεροδρόμιο για να του πεις πως τον αγαπάς. Μη πεις ψέματα, ο άνθρωπος έχει ανάγκη την αγάπη για να ζήσει. Τι είναι όμως αγάπη στην πραγματική ζωή, πέρα από σενάρια και σκηνοθετικές οδηγίες;

Η Κορεάτισα illustrator Puuung πιστεύει ότι η αγάπη κρύβεται στα απλά καθημερινά πράγματα. Σε μικρές καθημερινές στιγμές.  Στα προβλήματα, στα δύσκολα πρωινά, στους φίλους, στις βόλτες, στην κοινή σας ζωή.

Η αγάπη είναι κάτι που μπορεί να βρει ο καθένας μας. Ευτυχώς. Και ευτυχώς έρχεται κάθε μέρα στις ζωές μας” γράφει στην σελίδα της στο Facebook.  “Έτσι προσπαθώ να βρω το νόημα της ζωής στην καθημερινότητα και να μετά να το αποτυπώνω στην τέχνη μου.

Η Puung’s ”αρπάζει” στιγμές ενός ζευγαριού και τις αποτυπώνει. Στιγμές γεμάτες από αγάπη, συντροφικότητα, θαλπωρή για να θυμίσει σ εσένα και σ εμένα ότι οι κοινές στιγμές σας που θα γίνονται αναμνήσεις λεπτό προς λεπτό είναι αυτές που στο τέλος χτίζουν αυτό που εμείς οι άνθρωποι λέμε αγάπη.