Ροζ παντού, φτερά και πούπουλα, ράμφη και λαιμοί που σχηματίζουν καρδιές! Σου θυμίζουν κάτι; Ναι πρόκειται για το flamingo, το όμορφο εκείνο ψηλό πουλί που στέκεται στο ένα του πόδι με τα ροζ φτερά που πάντα σου προκαλεί θαυμασμό με την ομορφιά του! Το χρώμα και η χάρη του σου φτιάχνουν σίγουρα την διάθεση και αποτελούν το τέλειο print που θα στολίζει τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου για το καλοκαίρι!

Τα flamingo έχουν αποτελέσει έμπνευση για την δημιουργία βασικών κομματιών της γκαρνταρόμπας μας και για όσες από εμάς τα λατρεύουμε μπορούμε να επενδύσουμε σε μια midi full skirt ή σε ένα T-shirt με αυτό ως κεντρική στάμπα!

Στην περίπτωση που θα θέλαμε μια πιο διακριτή παρουσία του θα μπορούσαμε να επιλέξουμε κάποιο κόσμημα, όπως μικρά κουμπωτά σκουλαρίκια flamingo σε ροζ χρυσό  ή κάποιο ιδιαίτερο μακρύ κρεμαστό με δυο “ερωτευμένα” flamingo!

Τέλος δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν τυπωμένα, ζωγραφισμένα ή κεντημένα πάνω σε κομψές τσάντες και clutch αλλά και στην μεγαλύτερη αγάπη των γυναικών, τα παπούτσια.

be cool with flamingo-savoir ville

be cool with flamingo - savoir ville 2

be cool with flamingo-savoir ville 4