Το καρό είναι αγαπημένη τάση. Σκέψου, πόσο όμορφα είναι τα καρό πουκάμισα και blanket scarfs, που είναι από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν. Γιατί, λοιπόν, να μην ενσωματώσεις αυτό το ενδιαφέρον pattern και στη διακόσμηση του σπιτιού σου;

Μικρά ή μεγάλα καρό σε διάφορα χρώματα. Τα καρό σε κόκκινες ή πράσινες αποχρώσεις είναι κυρίως γιορτινά, αλλά μπορείς επίσης να τα χρησιμοποίησεις, αν θέλεις να δώσεις ζεστασιά στον χώρο σου. Αν το καρό βρίσκεται στις γήινες αποχρώσεις του γκρι, του μπεζ και του καφέ, είναι all time classic και μπορείς να το ενσωματώσεις στο σπίτι σου όποιο και αν είναι το στυλ του. Αν πάλι επιλέξεις καρό σε παστέλ αποχρώσεις, όπως φυστικί ή θαλασσί, θα δώσεις ένα country ύφος στο σπίτι σου.

Ριχτάρι

plaid1

Το καρό ριχτάρι-κουβέρτα ζεσταίνει κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά. Μας κρατάει ζεστούς τις κρύες μέρες και νύχτες το χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα δίνει έναν πιο φιλόξενο τόνο στην διακόσμηση του σπιτιού.

Πολυθρόνα

plaid2

Μπορεί η καρό πολυθρόνα να είναι συνδεδεμένη με το σαλόνι της γιαγιάς σου, αλλά αυτό είναι ένα κλισέ, που πρέπει να ξεχάσεις. Μπορείς να ντύσεις μια μεγάλη πολυθρόνα με καρό ύφασμα και να δώσεις στυλ στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο.

Σεντόνια, μαξιλαροθήκη & παπλωματοθήκη

plaid3

Το καρό μπορεί να ενσωματωθεί άνετα και στο υπνοδωμάτιο. Προτίμησε καρό στις αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου, αν το στυλ του υπνοδωματίου σου είναι minimal, και σε κόκκινες ή πράσινες αποχρώσεις, αν το στυλ είναι πιο κλασσικό.

Τραπεζομάντηλο ή σουπλά

plaid4

Είτε προτιμάς το κλασσικό τραπεζομάντηλο είτε δηλώνεις φαν των σουπλά, επένδυσε στο καρό. Το καρό κολακεύει την κουζίνα σου και την κάνει κάπως πιο «παραδοσιακή».

Πετσέτες

plaid5

Οι καρό πετσέτες μπορούν να ανανεώσουν γρήγορα και σχεδόν ανέξοδα την κουζίνα σου. Αποτελούν μια ευχάριστη χρωματιστή έκπληξη, που «σπάει» την ομοιομορφία και την ομοιοχρωμία, που χαρακτηρίζουν τις κουζίνες.