Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των μυστηρίων του γάμου να έχει ελαττωθεί αρκετά, όμως υπάρχουν πολλοί που ψηφίζουν ακόμη υπέρ του! Επομένως, πιθανότατα να πρόκειται να παρευρεθείς σε κάποιο μυστήριο και ίσως να σε βασανίζει το τι θα φορέσεις.

Παρακάτω σου προτείνουμε όλους τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να μη πέσεις σε παγίδες!

Κοίταξε τον καιρό. Πολλές φορές, έχεις παρευρεθεί σε γάμους που πραγματοποιούνται σε μεταβατικές περιόδους. Τι εννοώ; Μπορεί να είσαι καλεσμένη σε ένα γάμο τον Οκτώβριο και ο καιρός να μην είναι τόσο φθινοπωρινός. Μην επιλέξεις κομμάτια χειμωνιάτικα μόνο και μόνο επειδή ο μήνας σε παραπέμπει σε χειμερινό ντύσιμο αλλά ντύσου ανάλογα με τη θερμοκρασία.

Επίλεξε το ρούχο σου ανάλογα με το μέρος που γίνεται ο γάμος. Αν ένας γάμος γίνεται δίπλα στη θάλασσα, επίλεξε κάτι πιο αέρινο και flat παπούτσια ώστε να μην έχεις ατυχήματα μέσα στην άμμο. Αν πάλι πρόκειται ο γάμος να γίνει σε κάποιο ξενοδοχείο, τότε επίλεξε κάτι πιο επίσημο. Κάποιοι γάμοι, μπορεί να σου προτείνουν ένα συγκεκριμένο dress code, για αυτό φρόντισε να το μελετήσεις ώστε να μην είσαι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.

Μην επιλέξεις ποτέ λευκό χρώμα. Αυτό το χρώμα ανήκει δικαιωματικά στη νύφη!

Μην επιλέξεις πολύ λαμπερά ρούχα ή ρούχα με στρας γιατί αυτή τη μέρα, η νύφη είναι αυτή που πρέπει να κλέψει τις εντυπώσεις!

Αν προτιμήσεις ψηλοτάκουνα παπούτσια έχε στο νου σου και ένα plan b.Μπορείς να έχεις μαζί σου ένα ζευγάρι flat ώστε να ξεκουράσεις τα πόδια σου εάν πρόκειται να χορέψεις.

Σε πολλές από εμάς μπορεί να έχει τύχει κάποια φορά να παρευρεθεί σε ένα event και να συνειδητοποιήσει ότι φοράει το ίδιο φόρεμα με μία άλλη καλεσμένη. ΣΟΚ! Επομένως, για να έχεις λιγότερες πιθανότητες να σου συμβεί αυτή η αναποδιά, πάρε ιδέες σχετικά με το τι σκέφτονται να φορέσουν κάποιες από τις υπόλοιπες καλεσμένες που γνωρίζεις!

Και στα δικά μας!