Ακούγοντας ότι η Michelle Obama ετοιμάζει ένα νέο show μαγειρικής στο Netflix, θα περίμενες να δεις κάτι πολύ σοβαρό, επηρεασμένο από τα reality μαγειρικής τα οποία έχεις συνηθίσει. Ωστόσο, η Michelle Obama έφερε έναν αέρα αλλαγής δημιουργώντας τελικά ένα show μαγειρικής που απευθύνεται σε παιδιά. Όπως όλα δείχνουν, όμως, μέχρι στιγμής, είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν κι εμείς μετά από έναν χρόνο καραντίνας.

Μέσα από 10 επεισόδια η Waffles και ο Μοchi ταξιδεύουν τον κόσμο με τη Michelle Obama για να καταφέρουν μια μέρα να γίνουν μεγάλοι σεφ

Η Waffles δεν είναι άλλη από την αξιολάτρευτη μαριονέτα με τη φωνή της Michelle Zamora. Από την άλλη, ο Russ Walko είναι ο άνθρωπος πίσω από τον Mochi. Μαζί ξεκινούν ένα υπερατλαντικό ταξίδι για να γνωρίσουν όλες τις κουζίνες του κόσμου. Στο ταξίδι τους φυσικά συναντούν και πολλούς γνωστούς σεφ, ηθοποιούς, performers και celebrities. Για εκείνους, όπως φαίνεται, το φαγητό είναι μία ευκαιρία να κάνουν ακόμη περισσότερους φίλους.

Το καλό είναι ότι το συγκεκριμένο show έχει λάβει σήμανση καταλληλότητας από το Netfix ‘FOR ALL’. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι ήξεραν ήδη από πριν πόσο ανακουφιστικό και θεραπευτικό θα βρούμε το συγκεκριμένο show κι εμείς, οι ενήλικες. Είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία αν δεν έβρισκες τόσο καιρό την όρεξη και το κίνητρο να μπεις με τα παιδιά σου στην κουζίνα.

Για τη Michelle Obama πρόκειται για ένα “ξεκαρδιστικό, συγκινητικό και απλά μαγικό show

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πόσο διαφορετική θα ήταν η παιδική ηλικία για τις κόρες της αν μπορούσαν να δουν εκπομπές σαν κι αυτή. Είναι από τα προγράμματα που μπορεί να δει όλη η οικογένεια μαζί. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι θα το απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, μαθαίνοντας παράλληλα χρήσιμες πληροφορίες. Άλλωστε, συμπληρώνει, όλοι αγαπούν το καλό φαγητό και μία καλή ιστορία.

Μαζί με την Michelle Obama, θα δεις κι άλλες γνώριμες φυσιογνωμίες

Ο Tan France του Queer Eye, ο Zach Galifianakis και ο Gaten Matarazzo του Stranger Things είναι μόλις μερικοί από αυτούς. Από εκεί και πέρα, πολλοί διάσημοι σεφ αναλαμβάνουν τον ρόλο του “δασκάλου” για τα παιδιά. Και πίστεψε μας, η Waffles έχει περισσότερες απορίες και από σένα. Για να ξεφύγεις, λοιπόν, λίγο από το banana bread και την feta pasta, το Waffles & Mochi είναι ιδανικό. Με ή χωρίς παιδιά στο σπίτι.

featured image: Adam Rose / Netflix