Όλες μας είμαστε διαφορετικές, αλλά πως να βρούμε τη δική μας στυλιστική ταυτότητα, είναι κάτι που δεν μας το δίδαξαν ποτέ. Πως οργανώνεις τη ντουλάπα σου για να είναι απόλυτα χρηστική στην καθημερινότητά σου; Ποια κομμάτια αναδεικνύουν τον σωματότυπό σου και ποιο χρώματα σου ταιριάζουν; Πως αγοράζεις τα basics και τι είναι τα statement κομμάτια; Πως μπορείς όλα αυτά να τα συνδέσεις με τα περιβάλλοντά σου; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που θα σου απαντήσω στο Styling Masterclass που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Nikopolis, στη Θεσσαλονίκη.

Ποια είμαι εγώ; 

Είμαι η Κατερίνα Γιαννακάκη και μαζί θα ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου μέσα από 10 απλά βήματα.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα μου και η γιαγιά μου μοδίστρες, ο παππούς μου παπουτσής και ο μπαμπάς μου πιανίστας και μαέστρος. Η καλλιτεχνική μου φύση ήταν αδύνατο να αγνοηθεί!

Τα παιδικά μου χρονιά τα πέρασα κεντώντας, πλέκοντας και πατώντας καρφίτσες παντού. Λάτρευα να ντύνω τη μαμά μου και να σχεδιάζω τα νέα μας ρούχα. Μεγαλώνοντας ήταν σχεδόν μονόδρομος για μένα η ενασχόλησή με την μόδα. Έτσι σπούδασα ενδυματολογία και σχέδιο μόδας.

Βρέθηκα αμέσως στο σχεδιασμό και την παραγωγή γυναικείων συλλογών και για περισσότερα από 15 χρόνια εργάζομαι σε καταστήματα επώνυμων εταιριών ως visual merchandiser και style advisor.

Σήμερα η αποστολή μου είναι μία. Να αναδείξω τη δυναμική γυναίκα που κρύβεται μέσα σου, δημιουργώντας την εικόνα η οποία θα αφηγείται τη δική σου μοναδική ιστορία.

Τι θα κερδίσεις από το Styling Masterclass μου;

Στο ολοήμερο αυτό Styling Masterclass του Your Style Language θα κερδίσεις σαφήνεια, καθώς θα εξασφαλίσεις όλη τη γνώση που χρειάζεσαι για να χτίσεις τη σωστή αφήγηση του ποια είσαι. Η αυτοπεποίθηση, είναι το δεύτερο πολύ σημαντικό κομμάτι, αφού μέσα από τα sessions θα αναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με τον εαυτό σου, θα αποκτήσεις νέες συνήθειες και θα γίνεις πολύ πιο δημιουργική με τη ντουλάπα που ήδη έχεις.

Ένα από τα πολύ σημαντικά όμως είναι ότι θα σε βοηθήσω να μάθεις ψωνίζεις έξυπνα και με σύνεση, κομμάτια τα οποία ανανεώνουν το στυλ σου και δένουν αρμονικά με την προσωπικότητα σου. Τι σημαίνει αυτό με πολύ απλά λόγια; Τέρμα στην φράση «Δεν έχω τι να φορέσω» μπροστά σε μια ασφυκτικά γεμάτη ντουλάπα.

Ταυτόχρονα γίνεσαι μέλος μιας υπέροχης κλειστής κοινότητας όπου θα μπορείς να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου και τις απορίες σου. Δεν θα έχεις συναντήσει ποτέ πιο υποστηρικτική ομάδα, αυτό στο υπόσχομαι!

Εννιά υπέροχες ώρες όπου θα μάθεις τις βάσεις, πριν τη μόδα, που κανείς δεν σου έμαθε μέχρι σήμερα. Μυστικά τα οποία εφαρμόζονται σε κάθε ηλικία, δεν διαχωρίζουν μέγεθος και κοινωνική θέση. Είναι η γνώση που διαρκεί στον χρόνο όσο και αν αλλάζουν οι τάσεις της μόδας. Ο συνδυασμός συγκεκριμένων τεχνικών του στυλ και της δικής σου προσωπικής πινελιάς.

Είναι η συνταγή για να δείχνεις αυτό που θέλεις να νιώθεις, δηλαδή ο καλύτερος δυνατός εαυτός σου.

*Guest Expert, η makeup artist Έλενα Παλικαροπούλου.

Εάν σε ενδιαφέρει να γίνεις κομμάτι αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού, σου έχω και μία μικρή έκπληξη. Μέχρι την Τρίτη 15 Οκτωβρίου μπορείς να αγοράσεις το εισιτήριό σου με έκπτωση εδώ.