Δες πώς θα συνδυάσεις σωστά το beauty look σου με τα γυαλιά ηλίου που έχεις επιλέξει για φέτος την Άνοιξη.

Cat-Eye

Βρες το κατάλληλο beauty look ανάλογα με τα γυαλιά ηλίου σου
WhoWhatWear

Τα cat-eye γυαλιά σου μπορείς να τα συνδυάσεις με κόκκινα χείλη κυρίως γιατί συμβολίζουν κατά κάποιον τρόπο τη γοητεία. Extra tip: Φρόντισε να βάλεις λίγη παραπάνω πούδρα ώστε να μη κολλάει το  foundation πάνω στα γυαλιά σου.

Round

Image: sunglasswarehouse.com
sunglasswarehouse.com

Τα στρογγυλά γυαλιά είναι ιδανικά για ένα boho outfit, κοτσίδες, με φυσικό make up και beach waves.

Aviator

Image: celebmafia.com
Image: celebmafia.com

Με τα – κλασικά πλέον – aviators σου μπορείς να επιλέξεις να κάνεις contouring στο πρόσωπό σου χρησιμοποιώντας πιο σκούρους τόνους στα πλαϊνά της μύτης, στο μέτωπο και το σαγόνι σου μόνο και μόνο γιατί το σχήμα των συγκεκριμένες γυαλιών επιβάλλει να οριοθετήσεις και τις δικές σου γραμμές και κατανομές. Τελειώνοντας μπορείς να βάλεις highlighter στο κόκαλο της μύτης και των φρυδιών, στα μήλα αλλά και στην περιοχή ανάμεσα στα χείλη και τη μύτη σου.

Wayfarer

Image: theblondesalad.com
theblondesalad.com

Τα Wayfarer λόγω του γεωμετρικού σχήματός τους και της αυστηρής δομής τους, είναι κατάλληλα για πιο girly beauty looks. Μπορείς να επιλέξεις ένα έντονο κραγιόν σε κόκκινη ή σκούρα ροζ απόχρωση και ένα ζωηρό χρώμα στα μήλα σου.

Butterfly

gwenstefanimodernsunglassesbutterflysunglassespyqdqnqqvz4l
Εδώ, λόγω του σχήματος, θα πρέπει να προσέξεις να μη λερώσεις με μάσκαρα τον σκελετό ή τους φακούς των γυαλιών σου. Καλό θα ήταν να επενδύσεις σε ένα καλό ψαλίδι για βλεφαρίδες καθώς και σε μια long-lasting mascara.
StyleBistro

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 5 βασικά λάθη που κάνεις με τα εσώρουχά σου 

featured image: chroniclesofher.com