Πόσες φορές γύρισες στο σπίτι σου και φεύγοντας θέλησες να πάρεις ένα κομμάτι του μαζί σου; Ένα κομμάτι που κάθε ελληνική οικογένεια χρησιμοποιεί για να έρθουν όλοι λίγο πιο κοντά. Μια Κυριακή μεσημέρι, μια καθημερινή το βράδυ. Οικογένειες που στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν στο εξωτερικό και παιδιά που ψάχνουν το δικό τους δρόμο εκεί. Το σημείο τομής, οι γεύσεις που θυμίζουν Ελλάδα. Εκείνο το μπουκάλι με το λάδι από το χωριό, εκείνη η φέτα Ηπείρου που συσκεύασε αεροστεγώς η μαμά σου για να μην λερώσει τα ρούχα σου. Η ρακή που θα σου κάνει συντροφιά μέχρι να γυρίσεις για τις γιορτές.

2875EDA8CB2A13E90FB66CFF45A5A0E2

Μέσα από όλες τις γεύσεις που σε γυρνάνε σπίτι μπορείς να βρεις ό,τι σου λείπει. Ή αλλιώς, ότι δεν λείπει από τα Hellenic Duty Free Shops. Εκεί που μπορούν να σου εγγυηθούν για την καλύτερη ποιότητα, όπως και τιμή. Εκεί που μπορείς να αφήσεις τα ψώνια σου πριν το ταξίδι για την τελευταία στιγμή και που θα είσαι σίγουρος πως αυτό που θα επιλέξεις να πάρεις μαζί σου, θα είναι τόσο κοντά σε εκείνο της μαμάς σου. Για να μπορούν να έρθουν να σε βρουν και να μαγειρέψεις όπως κάνουν εκείνοι πίσω στο σπίτι. Γιατί καλώς ή κακώς, οι Έλληνες, μοιάζει να δίνουμε τόσο βάση σε εκείνο που θα πιούμε και θα φάμε όσο και στην οικογένειά μας. Γι΄ αυτό και όταν αυτά συνδέονται νιώθουμε την πραγματική ευτυχία ενός ανθρώπου.

466B9908E5ADC142BF251CF8CDFC6A96

Όμως δεν είμαστε μόνο εμείς. Είναι και εκείνοι που μας περιμένουν λίγο πιο έξω. Εκείνοι που έχουν δοκιμάσει τα φρέσκα και αγνά αγαθά της χώρας μας και προσπαθούν να αρπάξουν την κάθε ευκαιρία για να συμβεί ξανά. Πρέπει να τους σκεφτείς και αυτούς. Λίγο πριν τους σκεφτεί το Hellenic Gourmet του Hellenic Duty Free Shop του αεροδρομίου στο οποίο βρίσκεσαι. Για να μπορέσει και αυτό με τη σειρά του να σας φέρει πιο κοντά. Πρώτα με τους αγαπημένους σου και στη συνέχεια με τον εαυτό σου και τη γλυκιά νοσταλγία της στιγμής, που θα γίνει ζωής.

168A8DDC24FE8A067BB08006454FDFC0

Η αλήθεια όμως είναι πως ενώ δεν υπάρχει μεγαλύτερη θέληση από εκείνοι των ανθρώπων που είναι μακριά να νιώθουν ότι ανήκουν κάπου λίγο πιο κοντά, τα Hellenic Duty Free Shops και η ειδικά διαμορφωμένη κατηγορία τους Hellenic Gourmet, προσπαθούν να μειώσουν την απόσταση στα δύο. Να έρθουν μαζί σου, με την βοήθεια των Ελλήνων παραγωγών της καρδιάς μας. Αυτών που εμπιστευόμαστε και ξέρουμε καλύτερα απ’ όλους. Γιατί είναι αλλιώς το μέλι σου να είναι Αττική, το λάδι σου να είναι Άλτις, το τσάι σου Anassa και οι ελιές σου Agreco.