Κάνοντας scroll σε ατελείωτες street style φωτογραφίες γυναικών που μάλλον πια ορίζουν σε ένα ποσοστό τη μόδα, πέσαμε σε ένα μοτίβο: Οι πιο in style από αυτές φωτογραφήθηκαν στο φως της μέρας ενώ φορούσαν τα βραδινά, going-out top τους.

Αν σε κάτι μπορεί να χρησιμεύσει η όλη πληροφορία που μοιράζει το street style, είναι στο να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή ζωή από εμάς και από εσένα. Κι αν κάποιος αξίζει να εισακουσθεί σε ό,τι έχει να κάνει με το χωροχρονικό πλαίσιο στο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα βραδινό top, αυτός είναι οι γυναίκες του street style.

Πάρε παρακάτω ιδέες για το πώς να φορέσεις το βραδινό σου top το πρωί, είτε πηγαίνεις στο γραφείο, είτε να πάρεις καφέ μαζί με τον σκύλο σου, είτε να παρευρεθείς σε ένα catwalk.

Πώς να φορέσεις το one-shoulder top κατά τη διάρκεια της μέρας

Αυτό το τοπ σε έντονη ροζ απόχρωση δείχνει cool κάτω από ένα oversize δερμάτινο blazer, δίνοντας μάλλον 80s vibes. Φόρεσε το δικό σου με τζιν σε ίσια γραμμή, γόβες και μια τσάντα σε τολμηρή απόχρωση

Πώς να φορέσεις ένα “αποδομημένο” top κατά τη διάρκεια της μέρας

Το top που έχεις στη ντουλάπα σου και είναι ιδιαίτερο ακριβώς για την ασυμμετρία της γραμμής του και τα ιδιαίτερα στοιχεία του, μπορεί να φορεθεί και πρωί. Ευτυχώς είναι από τα κομμάτια που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε outfit. Οπότε, συνδύασε το με τα mom jeans σου, τις pointed-toe μπότες σου και μια τσάντα με πολύ “αυστηρό” design. Ολοκλήρωσε το look σου με το πιο απλό, μακρύ, πανωφόρι σου.

Πώς να φορέσεις τον κορσέ ή το μπουστιέ σου κατά τη διάρκεια της μέρας

Συνδύασε αυτό το item με το πιο high-waisted παντελόνι σου και μια cozy τουίντ ζακέτα. Το αποτέλεσμα θα δίνει την αίσθηση του jumpsuit, αφού το τοπ σου θα είναι σαν ενσωματωμένο με το παντελόνι σου.

Πώς να φορέσεις το crop top κατά τη διάρκεια της μέρας

Φόρεσε το αγαπημένο σου πουκάμισο μέρα από το crop top σου, αφήνοντας τον γιακά και το τελείωμα εκτεθειμένα. Κούμπωσε το από πάνω μέχρι κάτι, με τον κλασικό british τρόπο και φρόντισε το υπόλοιπο outfit σου να είναι μονόχρωμο.

images: popsugar.com.au featured image: Stylecaster