Η σειρά μολυβιών για τα μάτια του KORRES δεν ονομάστηκε τυχαία Volcanic Minerals Long Lasting Eyeliner. Πρόκειται για μία σειρά από μαλακά μολύβια τα οποία ακολουθούν πιστά τις απαιτήσεις τις εποχής, αφού έχουν υπέροχα χρώματα! Μερικά από αυτά είναι σαν να γίνεται μία έκρηξη στα μάτια, αφού το χρώμα ξεπετάγεται πολύ ωραία. Πράσινα, μπλε, μοβ, γκρι και άλλα είναι βασικές επιλογές που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ και να μας κάνουν παρέα όλο το καλοκαίρι.

korres eyeliners 1-savoir ville

Η σύνθεσή τους είναι τέτοια που μπορεί να φορεθεί είτε σαν κανονικό μολύβι ματιών, στο πάνω μέρος τους, είτε να το βάλετε και μετά με ένα πινελάκι να το σβήσετε. Αυτό θα δώσει ωραία ένταση στα μάτια σας, χωρίς να σκληραίνει το βλέμμα. Και στις δύο περιπτώσεις η διάρκεια του μολυβιού είναι μεγάλη, αλλά για να την επιμηκύνετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε primer. Η χρήση για την οποία προορίζονται αυτά τα μολύβια είναι για το περίγραμμα των ματιών και όχι για το εσωτερικό μέρος τους, αφού εκεί δεν είναι καθόλου σταθερά.

Η συγκεκριμένη σειρά μολυβιών ήρθε για να αντικαταστήσει την κλασσική σειρά μολυβιών KORRES με τη λευκή συσκευασία.

korres eyeliner 2-savoir ville

Πέραν όμως των μολυβιών η σειρά περιέχει και σκιές οι οποίες είναι σε μορφή stick, Volcanic Minerals Twist Eyeshadow. Και πάλι τα χρώματα είναι πολύ όμορφα και η συσκευασία τους είναι πολύ χρηστική, αφού εφαρμόζονται εύκολα και δεν πιάνουν καθόλου χώρο. Ήπια μεταλιζέ bronze σκιά ή μεταλιζέ ροζ είναι δύο must-have επιλογές σκιών που τις περισσότερες φορές αποτελούν τη βάση για ένα μακιγιάζ.

Τέλος, εάν ψάχνετε να βρείτε μία ωραία μάσκαρα για κάθε μέρα μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο της Μαρίας Πετρίδη η οποία δοκίμασε τη μάσκαρα αυτής της σειράς. (http://www.savoirville.gr/beauty-tester-volcanic-minerals-mascara-korres/)