Ανοιγουν τα δυο πρωτα Vogue Cafes στην Ευρωπη

Ανοιγουν τα δυο πρωτα Vogue Cafes στην Ευρωπη

Κοίτα να δεις πως τα φέρνει η ζωή και με το που αλλάξει ο χρόνος και μπούμε για τα καλά στο 2017 ανοίγει Vogue Café σε δύο Ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Βερολίνο και το Πόρτο.

“Η δημιουργία του Vogue Café στην δυτική Ευρώπη ήταν πάντα κάτι που ήθελε να κάνει το brand,” δήλωσε ο Gary Robinson, διευθυντής της Condé Nast International Restaurants.

Για το Vogue Café στο Βερολίνο, που αποτελεί το πρώτο μόνιμο μαγαζί του brand στην δυτική Ευρώπη, η  Condé Nast International Restaurants συνεργάζεται με το premium lifestyle και fashion brand, Patrick Hellmann Collection. Το καφέ θα ανοίξει κάτω από το πεντάστερο ξενοδοχείο Patrick Hellmann Schlosshotel Im Grunewald, κοντά στην λεωφόρο Kurfürstendamm.

Το δεύτερο Vogue Café στο Porto θα ανοίξει μέσα στο Infante Sagres hotel on Praça de D. Filipa de Lencastre, ένα από τα παλαιότερα και πολυτελέστερα κτήρια της Πορτογαλίας.

“Το συναρπαστικό νέο εστιατόριο και bar στο Infante Sagres θα φέρει κοντά την διαχρονική κομψότητα της Vogue και το υπέροχο ιστορικό αυτό κτήριο στην καρδιά του Porto,” είπε ο Adrian Bridge, CEO της The Fladgate Partnership, η οποία μόλις εξαγόρασε το ξενοδοχείο.

Τα δύο αυτά καφέ, συμπληρώνουν την λίστα με τα Vogue Cafés που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, σε πόλεις όπως το Dubai, το Kiev και η Μόσχα, τα Vogue Lounges, στην Bangkok και σύντομα στην Kuala Lumpur και τη Doha, όπως και το pop-up που άνοιξε για τα 100 της χρόνια η Vogue UK στο Westfield του Λονδίνου.

Πηγή: Vogue.co.uk

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.