Τα νέα για τις ταινίες που θα βλέπουμε στις φετινές Χριστουγεννιάτικες διακοπές έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν. Ο David Harbour, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Stranger Things, μεταμορφώνεται σε έναν παράδοξο Άγιο Βασίλη για τις ανάγκες της ταινίας Violent Night. Γίνεται ο Άγιος Βασίλης να φέρνει κάτι από Σιλβέστερ Σταλόνε; Ε, στο Violent Night γίνεται.

Το Violent Night θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία χριστουγεννιάτικη ταινία δράσης

Όπως πολύ καλά κατάλαβες μέχρι τώρα, ο David Harbour είναι ο Άγιος Βασίλης. Η γιορτινή καθημερινότητά του όμως έρχεται άνω κάτω όταν στην παράδοση κάποιων δώρων σε ένα σπίτι, πετυχαίνει εκεί μία ένοπλη ληστεία. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί αυτή η οικογένεια και η περιουσία της χωρίς να υπάρξουν θύματα είναι μία άμεση παρέμβαση από τον Άγιο Βασίλη.

Μπορεί αυτός να αγαπά τα μπισκότα και να έχει στην πλάτη του έναν σάκο γεμάτο δώρα, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει από το να αντιμετωπίσει τους ληστές όπως τους αρμόζει. Αυτός ο Άγιος Βασίλης ξέρει πολεμικές τέχνες και έχει έναν άσσο στο μανίκι του, που κανείς δεν φαντάζεται. Τελικά η παράδοση των δώρων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μετατρέπεται σε μία μεγάλη περιπέτεια στην οποία φυσικά ο κεντρικός ήρωας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, είναι ο ίδιος.

Δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη χριστουγεννιάτικη ταινία

Το Violent Night σίγουρα δεν είναι μία από τις ταινίες που θα προσθέσεις στην λίστα με τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που θα βλέπεις κάθε χρόνο από εδώ και πέρα. Πρόκειται όμως για μία διασκεδαστική κωμωδία για όλη την οικογένεια που θα προσφέρει απλόχερα γέλιο και δράση. Μετά το Stranger Things, είναι ίσως και ο τρόπος να δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο του David Harbour που δεν μοιάζει καθόλου με όσα μας έχει συνηθίσει έως σήμερα. Το trailer της ταινίας έχει κυκλοφορήσει και μπορείς ήδη να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

Το Violent Night αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους.