Ναι, καλά άκουσες. Αυτή τη χρονιά θα ντυθείς καλύτερα απ’την προηγούμενη. Και εδώ υπάρχουν μερικοί κανόνες και λόγοι που αξίζει να σημειώσεις στη λίστα με τα resolutions.

Αγνόησε τον κανόνα να ντύνεσαι, σύμφωνα με τον σωματότυπό σου
Τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε που μία pencil φούστα είχε δικαίωμα να φορεθεί μόνο από ψηλές και αδύνατες. Όπως αλλού, έτσι κι εδώ, υπάρχουν κανόνες αλλά και εξαιρέσεις, και αυτό μεταφράζεται τελικά στον τρόπο με τον οποίο θα επιλέξεις να φορέσεις οποιοδήποτε trend.
Να ντύνεσαι μόνο για τον εαυτό σου
Αν σήμερα θέλεις να μπεις στο μετρό, με τη λαμέ mini φούστα ή να περιφέρεσαι στους δρόμους της επαρχίας με καπέλο “Fedora”, τότε να μην ακούσεις κανέναν που θα θέλει να σε πείσει να μη το κάνεις. Μόνο εσύ γνωρίζεις τον εαυτό σου, τι από αυτά που φοράς σε αντιπροσωπεύει, σου ταιριάζει και πόσο “εντάξει” νιώθεις με αυτό.
Να ψωνίσεις λιγότερο
Δεδομένου πόσα ρούχα και αξεσουάρ έχει η ντουλάπα μου, φαντάζομαι ήδη και τη δική σου, έτσι την επόμενη φορά που θα θες να την ανανεώσεις πρέπει να παίξεις ένα παιχνίδι. Αν μπορείς να σκεφτείς πάνω από πέντε συνδυασμούς με το item που θέλεις να αγοράσεις ή αντέχεις να το σκεφτείς σπίτι και να πας την επόμενη μέρα αν συνεχίσει να σου αρέσει, τότε ναι, μάλλον το ήθελες πολύ. Διαφορετικά σκέψου δημιουργικά, υπάρχουν τόσα πολλά που αξίζει να συνδυάσεις απ’την αρχή.
Φόρεσε κόκκινο κραγιόν
Και φούξια, καφέ και βυσσινί. Ο μόνος κανόνας που μπορεί να υπάρξει είναι ότι πρέπει να το κάνεις εφόσον το νιώθεις. Όταν θα έχεις ολοκληρώσει την εμφάνισή σου, δες πάλι τον εαυτό σου στον καθρέφτη και φόρεσε το κραγιόν σου. Τίποτα δεν ταιριάζει καλύτερα
Να το διασκεδάσεις
Παίξε. Παίξε. Παίξε. Σαν να είσαι μικρό παιδί ταίριαξε print με print και υφές, μήκη ή ύφος και πολύ χρώμα κάθε μέρα, σαν να θες να πεις το αγαπημένο σου τραγούδι χωρίς ομως να πεις λέξη. Τι πιο υπέροχο, από το να είσαι χαρούμενος με ο,τι φοράς;