Το επεισόδιο “G’Day Melbourne” της σειράς Leftovers είναι γραμμένο από τους Tamara Carter και Haley Harris, είναι βασισμένο στην ιστορία του Damon Lindelof και μας δημιουργεί πιστά -όπως και τα υπόλοιπα επεισόδια- πληθώρα σκέψεων και συναισθημάτων. 

*Spoilers Leftovers: G’Day Melbourne*: Η Nora έχει μπει στον πειρασμό ότι μπορεί να υπάρχει η δυνατότητα να ξαναδεί τα παιδιά της και μοιάζει έτοιμη να τα ρισκάρει όλα και να επιβεβαιώσει τι συμβαίνει με αυτή τη μηχανή. Δεν είναι ξεκάθαρο ούτε για την ίδια, αν θέλει τις απαντήσεις για τη δουλειά της ή για τον εαυτό της. Θα συναντηθεί με τις επιστήμονες Dr. Bekker (Victoria Haralabidou) και Dr. Eden (Katja Herbers) για μια συνέντευξη πριν τη δοκιμή.

Πρώτα ακούσαμε τη χαρακτηριστική φωνή της με τα άπταιστα αγγλικά και μετά είδαμε την αγαπημένη ηθοποιό να υποδύεται μια από τις δύο φυσικούς που βρίσκονται πίσω από την περιβόητη μηχανή. Η Βικτώρια Χαραλαμπίδου ζει και εργάζεται ως ηθοποιός στην Αυστραλία τα τελευταία 12 χρόνια, μετρώντας πολλές συμμετοχές της σε μεγάλες παραγωγές.

Μας απάντησε σε μερικές ερωτήσεις για τη συμμετοχή της στο Leftovers.

mv5bm2y4mdnimtitmda1ni00ogq0lthlytetyzcxm2i0ztyymmnkxkeyxkfqcgdeqxvynjm2nzgxmtu-_v1_sy473_sx710_al_

Ήσασταν fan της σειράς απο την αρχή της;

Έμαθα για την πρόταση συμμετοχής στη σειρά όταν ήμουν σε διακοπές στην Ελλάδα. Πρωτάκουσα τον τίτλο εκείνη τη φορά και πίστεψα ότι πρόκειται για τον πιλότο μιας νέας σειράς. Στο αεροπλάνο της επιστροφής είδα την πρώτη σεζόν και μετά έγινα fan της σειράς, τελικά.

Το μήνυμα του επεισοδίου που συμμετείχατε ίσως να είναι πως ”όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία και πως όλοι μπορούν να είναι ευτυχισμένοι παρά την απώλεια”. Ποια είναι η άποψη σας;

“Το μήνυμα της σειράς και ίσως όχι μόνο του τελευταίου επεισοδίου κατά τη γνώμη μου είναι ότι δικαιούσαι να είσαι ευτυχισμένος ακόμα κι αν είχες απώλειες ή τραυματικές εμπειρίες στη ζωή σου”

leftovers304b

Πως ήταν η εμπειρία της συμμετοχής σας;

Η εμπειρία ήταν καταπληκτική, μια τεράστια και πολύ οργανωμένη ομάδα παραγωγής και έχω κρατήσει την στιγμή που ο  Damon Lindelof, συγγραφέας και παραγωγός, με έκανε να νιώσω πολύ ιδιαίτερη όταν μου είπε πως του άρεσαν πολύ οι επιλογές μου.

Φωτογραφίες: imdb.com