Από τα πιο ζεστά και όμορφα νέα για το Φθινόπωρο που έρχεται και όχι μόνο. Αγαπημένα δημοφιλή stylish κορίτσια επέλεξαν ήδη το βελούδο για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί αυτό το καλοκαίρι. Η Alexa Chung (καρδούλα), η Blake Lively, η Natalie Portman και η Naomi Campbell είναι μόνο μερικές από αυτές.

Μετά από την επικράτηση του σουέντ τον προηγούμενο χειμώνα αλλά και αυτό το καλοκαίρι, το βελούδο μοιάζει να είναι το επόμενο βήμα και για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Ζεστό, ευκολοφόρετο και κυρίως κομψό, το βελούδο προσδίδει μία διακριτική πολυτέλεια σε κάθε ρούχο.

Σε χρώματα του σάπιου μήλου και του ιδιαίτερου μπλε μπορεί να συνδυαστεί όμορφα από το πρωί έως το βράδυ καθώς η εποχή που το βελούδο (και ο,τιδήποτε γυαλίζει) ήταν κατάλληλο μόνο για το βράδυ έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Λίγη προσοχή στις υφές, στο συνδυασμό τους και τα κομμάτια από βελούδο θα γίνουν τα αγαπημένα σου.

IMG_5536

Ξεχωρίσαμε το υπέροχο backless bodysuit και το σούπερ chic top  της εταιρίας Zara, η οποία εμπνέεται όπως πάντα από μεγάλους Οίκους και brands (εδώ ξεκάθαρα από Valentino) και σχεδόν μας αναγκάζει να επενδύσουμε στα αντίστοιχα affordable κομμάτια που περιλαμβάνουν από φορέματα μέχρι τσόκερ για το λαιμό, όλα στη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2016/ 2017.

Τι πιο όμορφο, τι πιο ιδιαίτερο, τι πιο κατάλληλο για να σου φτιάξει τη διάθεση εκείνο το τυχαίο γκρίζο πρωινό του Φθινοπώρου σου, από ένα μαλακό βελούδινο κάτι.

FullSizeRender