Αναμφισβήτητα, το βελούδο είναι από τα βασικά υφάσματα για τους χειμερινούς μήνες. Σίγουρα είναι περισσότερο συνδυασμένο με την περίοδο των γιορτών. Το αγαπάμε περισσότερο σε παντελόνι, αφού προσδίδει και ένα πιο luxurious τόνο. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες τις ημέρας. Αντιθέτως, μπορείς να το εντάξεις τόσο σε πιο casual όσο και σε πιο επίσημα outfits.

Επίσης, είναι απίστευτα άνετο ύφασμα και μπορείς να το προσθέσεις ανεπιφύλακτα στα καθημερινά σου looks. Είτε επιλέξεις ένα crushed velvet φόρεμα είτε ένα πιο sophisticated και luxury blazer, θα έχεις πάντα ένα chic και stylish αποτέλεσμα. Η πιο ευκολοφόρετη επιλογή βέβαια είναι τα velvet pants.

Παρακάτω σου προτείνουμε τρόπους για να τα συνδυάσεις και να έχεις μια updated εμφάνιση!

1. Με ένα graphic tee + jacket με γούνα

honestlywtf

Iδανικά, μπορείς να συνδυάσεις ένα βελούδινο παντελόνι με ένα απλό top ή με ένα graphic tee. Από πάνω ένα jacket με γούνινες λεπτομέρειες θα ολοκληρώσει άψογα το look.

2. Με καρό πουκάμισο

Jessannkirby

Συνδύασε το βελούδινο παντελόνι σου με ένα καρό πουκάμισο σε ίδιους ή κοντινούς τόνους. Ολοκλήρωσε με ankle boots σε ουδέτερη απόχρωση.

3. Με πουλόβερ

fashion gone rogue

Διάλεξε ένα πουλόβερ σε κοντινή απόχρωση με το παντελόνι. Sneakers ή ankle boots θα ολοκληρώσουν το look σου.

4. Παντελόνι σε έντονο χρώμα

Whowhatwear

Επίλεξε το βελούδινο παντελόνι σου σε έντονο χρώμα για να είναι ο πρωταγωνιστής του outfit. Κράτησε το υπόλοιπο look σε ουδέτερους ή μαύρους τόνους.

5. Total velvet look

Popsugar

Διάλεξε ένα κοστούμι με βελούδινη υφή και πρόσθεσε ελάχιστα αξεσουάρ για μία άψογη ανεπιτήδευτη εμφάνιση χωρίς υπερβολές.

Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις για να πάρεις μια ιδέα τι υπάρχει στην αγορά αυτή τη σεζόν και να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο βελούδινο παντελόνι. Για να είσαι cozy αλλά και κομψή στην καθημερινότητά σου.

&other stories
&other stories
H&M
H&M
&other stories
H&M
Zara

Δες ακόμα: Μια αγαπημένη τσάντα των 90s επανέρχεται δυναμικά


featured image: harper’s bazaar