Τη στιγμή που πιστεύαμε πως το αβοκάντο ήταν ότι το τελευταίο trend που κυκλοφορούσε σε κάθε συνταγή για πουτίγκα, ήρθε μια νέα συνταγή για να μας αποδείξει πως κάναμε λάθος.

Η μάχη για τη συνταγή του τέλειου plant-based γλυκού συνεχίζεται και η απόδειξη είναι αυτή η vegan πουτίγκα, με μόνο 3 υλικά αλλά μεγάλη δόση πρωτεΐνης.

Υλικά για 2-3 πουτίγκες:

  • 4 φρούτα του πάθους
  • 350 γραμμάρια τόφου
  • 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι αγαύης

Εκτέλεση:

Κόψε τα φρούτα του πάθους στη μέση, αφαίρεσε το εσωτερικό τους και τοποθέτησέ το σε ένα μπολ. Βάλε το τόφου, τον πολτό από τα φρούτα και το σιρόπι αγαύης σε ένα μούλτι και χτύπα τα μέχρι να δημιουργηθεί μια λεία κρέμα. Μετάφερε την κρέμα σε ένα μπολ και χρησιμοποίησε ένα μικρό σουρωτήρι για να αφαιρέσεις τους τυχόν σπόρους. Πέτα τους σπόρους και μετάφερε την πουτίγκα σε μπολ σερβιρίσματος. Τοποθέτησέ τες στο ψυγείο και άφησέ τες να κρυώσουν για τουλάχιστον 2 ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Brunch: αυγά scrambled με ρόκα και μπέικον