Αυτή τη σεζόν, η Vault by Vans και ο διάσημος καλλιτέχνης Geoff McFetridge παρουσιάζουν μια capsule συλλογή ένδυσης και υπόδησης, γεμάτη ζωντάνια, αυθεντική δημιουργική έκφραση και διαχρονικό στιλ.

Ο McFetridge αποδίδει τη χαρακτηριστική καλλιτεχνική του ευαισθησία σε 5 κλασικά μοντέλα της Vans, μέσα από μια σειρά εικαστικών που αποδεικνύουν τη δύναμη της εικόνας.

Με έδρα το Λος Άντζελες και καταγωγή από τον Καναδα, ο Geoff McFetridge καταφέρνει μέσα από τη δουλειά του να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ ζωγραφικής, εικονογράφησης, γραφιστικού σχεδίου, industrial design, κινηματογράφησης και σχεδιασμού υφασμάτων. Έχει διακριθεί με τα βραβεία “Cooper-Hewitt Smithsonian National Design Award” και “AIGA Medal”, ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαία brands και galleries σε όλο τον κόσμο. Μέσα από τη συλλογή Vault by Vans x Geoff McFetridge, ο καλλιτέχνης συνεχίζει τη μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία του με τη Vans, τιμώντας παράλληλα με τα σχέδιά του τη νεανική κουλτούρα.

«Ως skater έχω μια στενή, προσωπική σχέση με τη Vans», δήλωσε ο McFetridge. «Έχω κάνει πολλά projects όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτή η συλλογή ήταν η ευκαιρία να δημιουργήσω μια μικρογραφία της προσωπικής μου ιστορίας με το brand. Η σκέψη μου σε projects όπως αυτό, είναι ότι μπορεί κανείς να τα προσεγγίσει ακριβώς όπως τη δημιουργία ενός έργου τέχνης. Αν και τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά, και τα δύο προέρχονται από μια παρόμοια διαδικασία, αφού μοιάζουν να έχουν το ίδιο σημείο εκκίνησης».

Η συλλογή Vault by Vans x Geoff McFetridge περιλαμβάνει το OG Authentic LX με μια σειρά από illustrations με τα αγαπημένα καθημερινά αντικείμενα του McFetridge. Ένα χρωματιστό Τ-shirt που συνήθιζε να ζωγραφίζει, μια tote bag που χρησιμοποιούσε όταν ήταν 20 χρονών, το αγαπημένο του παντελόνι και, φυσικά, ένα ζευγάρι αγαπημένα Vans, που είχε αγοράσει μικρός στα ταξίδια του στην Ιαπωνία.

Η συλλογή Vault by Vans x Geoff McFetridge είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης Vault by Vans.