Όλα ξεκίνησαν όταν αμέριμνη περπατούσες σε κεντρικό δρόμο της πόλης σου και είδες δίπλα σου μια αλλόκοτη κατάσταση: Μια 2oαρα τύπισσα  να έχει γκρίζα μαλλιά. Συνέχισες να περπατάς σκεφτόμενη πως και τα δικά σου μαλλιά θέλουν κόψιμο ή βάψιμο ίσως να τα κάνεις και καμιά ανταύγεια.

gray-hair-trend-750x400

Μετά διάβασες πως όλο και περισσότερες stars του Hollywood δοκιμάζουν το trend των γκρίζων μαλλιών που  είναι τάση εδώ και καιρό. Κάπου εκεί σκέφτηκες πως αυτά είναι τα άσχημα όταν δουλεύεις πολύ,ούτε ένα γυναικείο περιοδικό της προκοπής δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις και να ενημερωθείς για τα καυτά beauty θέματα. Μετά θυμήθηκες την κοπέλα στο δρόμο και σκέφτεσαι πως εκείνη ήταν τρελά “in” αλλά εσύ όχι και τόσο. Και σε έχουν πιάσει τα υπαρξιακά σου που μεγαλώνεις και ξεχνάς να ενημερωθείς… Ποια εσύ, που είχες βάψει κόκκινο το μαλλί όταν η Rihanna τραγουδούσε ακόμη για ομπρέλες…

Επειδή μπορεί τώρα να σκέφτεσαι πως θα τα βάψεις γκρι ο κόσμος να χαλάσει σε προειδοποιώ πως δύσκολα συνδυάζεται γκρι μαλλί με ταγεράκι και μοκασίνι. Τα γκρίζα μαλλιά αφορούν κυρίως rock ή punk στυλ που δε φημίζονται για τη διακριτικότητα τους. Αν πάλι θες οπωσδήποτε λίγο γκρι στο μαλλί σου μπορείς να κάνεις ανταύγειες ή να βάψεις κάποια μπροστινή τούφα έτσι για την αλλαγή.

silver-hair-color-kit (Custom) Βαμμενα γκρι μαλλια (1)

Βαμμενα γκρι μαλλια (2)

Βαμμενα γκρι μαλλια (3)