Ένα πράγμα που θα ευχόμασταν όλες οι γυναίκες κάθε φορά που πηγαίνουμε ταξίδι, είναι να μπορούσαμε να πάρουμε όλη την ντουλάπα μαζί. Διότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί το κάθε ρούχο. Αν δηλαδή το βράδυ έχει ψύχρα, να μην πάρεις και τα τρία αγαπημένα jackets που το καθένα ταιριάζει με διαφορετικό σύνολο; Ε, ναι.

Αν λοιπόν προγραμματίζεις ένα ταξίδι και αυτή η σκέψη ζει και βασιλεύει καθημερινά στο μυαλό σου, τότε δες παρακάτω τι πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στην βαλίτσα σου.

1. Το αγαπημένο σου τζιν

Όποιος και να είναι ο προορισμός, το τζιν πάντα χρειάζεται στην βαλίτσα. Ο καιρός άλλωστε μπορεί να μην είναι σύμμαχος σου όλες τις μέρες.

%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%bd

2. Εννοείται ουδέτερα μπλουζάκια

Ένα απλό μπλουζάκι θα είναι πάντα απαραίτητο και αναγκαίο. Ταιριάζει για όλες τις ώρες της ημέρας και σε οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να το συνδυάσεις με την αγαπημένη σου φούστα και το τζιν σορτσάκι.

%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%b1%ce%ba%ce%b9

3. Άνετα παπούτσια

Το πολύ περπάτημα είναι σίγουρα στα σχέδια σου. Γι’αυτό χρειάζεσαι οπωσδήποτε να βάλεις στην βαλίτσα τα άνετα αθλητικά σου, γίατι είναι κρίμα να νευριάζεις κάθε φορά που τα πόδια σου θα σε πονάνε. Δεν θα το χαρείς κιόλας.

%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1

4. Μια φωτεινή ζακέτα

Ακόμα και την πιο καυτή ημέρα, το βράδυ η ψύχρα δεν λείπει. Γι’αυτό σίγουρα χρειάζεται μία ζακέτα να σε κρατήσει ζεστή.

%ce%b6%ce%b1%ce%ba%ce%b5%cf%84%ce%b1

5. Το μαύρο φόρεμα

Το μαύρο φόρεμα είναι all time classic, ακριβώς όπως το λευκό. Για εκείνες τις βραδιές που θέλεις να πας κάπου πιο καλά.

%ce%bc%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bc%ce%b1