Στη σειρά Valeria του Netflix οι τέσσερις φίλες, η μία εξ αυτών συγγραφέας αντιμετωπίζουν πολλά ερωτικά και επαγγελματικά διλήμματα. Κανένα από αυτά δεν περιέχει το ”να κόψω ή όχι αφέλειες τα μαλλιά μου;” αφού από την πρώτη σεζόν και οι τέσσερις έχουν επιλέξει -και επιμένουν- στις αφέλειες.

Παρακάτω θα βρεις τέσσερις ενδεικτικές φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της σειράς για να αναρωτηθείς για άλλη μία φορά ποιο στυλ μπορεί να σου ταιριάζει και να δουλέψει καλύτερα για σένα.

1. Paula Malia

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη paula malia (@paulamalia)

To bob μέχρι τους ώμους κούρεμα της τηλεοπτικής Carmen συμπληρώνεται από πλούσιες french-girl αφέλειες. Συχνά η Paula πιάνει ψηλά τα μαλλιά της αφήνοντας μερικές τούφες στο πλάι αλλά σπάνια θα τα δεις ολόισια αφού προτιμά να αφήνει τους φυσικούς κυματισμούς των μαλλιών της.

2. Silma Lopez

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Silma🌪 (@silmalopez)

Tο curly fringe κούρεμα της Lola είναι iconic και ταιριάζει υπέροχα με τα έντονα χρώματα που επιλέγει για τα ανδρόγυνα κοστούμια που συνήθως φοράει στη σειρά. Με αυτή την επιλογή αφήνεις την πρέσα ισιώματος να ξεκουραστεί και το μόνο που έχεις είναι να δώσεις σχήμα στις αφέλειες σου με ένα στενό ψαλίδι για μπούκλες και μικρή ποσότητα απο mousse για μπούκλες.

3. Diana Gómez

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diana Gómez (@didigmz)

Η πρωταγωνίστρια της σειράς ξεχωρίζει από την ginger απόχρωση των μαλλιών της. Το sexy fringe κούρεμα που μοιάζει σαν να μην προσπάθησες καθόλου κι είναι εκείνο που όλες ονειρευόμαστε. Λούσιμο, στέγνωμα και ελάχιστο ”στρώσιμο” στις μπροστινές τούφες.

4. Teresa Riott

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Teresa Riott (@teresariott)

Η Νερέα, η ξανθιά της σειράς, διατηρεί τα σγουρά μαλλιά της σχεδόν πάντα στο ίδιο μήκος, με το ίδιο χτένισμα. Η μόνη αλλαγή που έχει συμβεί από την πρώτη σεζόν είναι ότι πλέον οι κοντές αφέλειες της έχουν μακρύνει σχηματίζοντας με πλαϊνή, μακριά φράντζα.