Δεν έχει σημασία εάν μένεις σε ένα σπίτι από το οποίο θα φύγεις σε λίγο καιρό ή στο forever home σου. Πολλοί κάνουν το λάθος, ειδικά ως φοιτητές, όταν μένουν σε ένα διαμέρισμα από το οποίο ξέρουν πως θα φύγουν, να το παραμελούν. Μετακομίζουν τα πράγματά τους και τα αφήνουν σκόρπια στον χώρο χωρίς να τους δίνουν σημασία. Τα προσπερνάνε καθημερινά χωρίς να προσπαθούν να τα εντάξουν στη διακόσμηση του σπιτιού. Και φυσικά, χωρίς να κάνουν προσπάθεια να εντάξουν την προσωπικότητά τους σε αυτή τη διακόσμηση.

Μεγαλώνοντας μαθαίνεις πως ο χώρος σου είναι εσύ. Είναι το στιλ σου, οι ιδέες σου, η αισθητική και η προσωπικότητά σου.  Για αυτό και θα πρέπει να κάνεις μικρά βήματα για να εντάξεις την προσωπικότητά σου στη διακόσμηση του χώρου σου. Και εδώ θα δεις πώς να το κάνεις!

Τέχνη

Δεν έχει καμία σχέση τι έργα τέχνης θα αποφασίσεις να βάλεις στο σπίτι σου, και μεταξύ μας δεν αφορά και κανέναν. Μπορεί να είναι ακριβοί πίνακες ζωγραφικής, παζλ τα οποία έχεις κορνιζάρει ή ακόμα και ένα gallery wall με φωτογραφίες. Σημασία έχει αυτό το αποτέλεσμα που βλέπεις στους τοίχους σου να σου αρέσει και να σε εκφράζει. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά!

Φυτά

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη happyplants.gr (@happyplants.gr)

Τα φυτά οι περισσότεροι τα φοβόμαστε. Όχι κυριολεκτικά, απλά φοβόμαστε τη φροντίδα και τη δέσμευση που φέρνουν μαζί τους. Αν δεν πειραματιστείς όμως πώς θα μάθεις; Και δεν λέμε να γίνεις plant killer  μέχρι να βρεις το αγαπημένο σου. Μπορείς να ξεκινήσεις με αυτά που δεν θέλουν φροντίδα και σιγά σιγά να περάσεις στα επόμενα. Βρες αυτά που ταιριάζουν στο στιλ σου και σε κάνουν χαρούμενη όταν τα βλέπεις!

Κουρτίνες

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DIY blinds (@diyblinds)

Έχουμε πει πολλές φορές πως ένα σπίτι είναι “γυμνό” χωρίς κουρτίνες. Και εάν νομίζεις πως οι κουρτίνες είναι ένα βαρετό διακοσμητικό στοιχείο για το οποίο δεν έχεις και πολλές επιλογές, κάνεις λάθος. Υπάρχουν στα καταστήματα χιλιάδες προτάσεις για κουρτίνες.

Ένα statement κομμάτι

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danielle Moss (@daniellemoss_)

Εάν θέλεις να επενδύσεις σε ένα κομμάτι που θα σε ακολουθεί σε όσες μετακομίσεις και εάν κάνεις, πρέπει να είναι κάτι κλασικό και διαχρονικό. Αυτό μπορεί να είναι ίσως μια πολυθρόνα ή ένα coffee table.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 τρόποι να δημιουργήσεις extra χώρο σε ένα μικρό διαμέρισμα