Οι clutch bags είναι οι τσάντες που θα επιλέξει η πλειοψηφία των γυναικών όταν θα θέλει να συνοδεύσει την εμφάνισή της για μια πιο ιδιαίτερη περίσταση. Με τον ερχομό του χειμώνα τα φωτεινά χρώματα συνήθως αντικαθίστανται από πιο σκούρες ή και γήινες αποχρώσεις χωρίς αυτό βέβαια να είναι κανόνας.

Όπως είναι γνωστό, το μαύρο αποτελεί πάντα την πρώτη και κλασική επιλογή μας για τους χειμερινούς μήνες. Μια μαύρη clutch bag θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες στις βραδινές μας εμφανίσεις, ιδίως εάν πρόκειται για μια ιδιαίτερη και εντυπωσιακή, κατασκευασμένη από βινύλιο και ανάγλυφες λεπτομέρειες.

MeDusaBrand:

clutch 1

Το δέρμα σε συνδυασμό με ένα ξεχωριστό κέντημα και την συντροφιά της φούντας που αποτελεί για ακόμα μια χρονιά την απόλυτη τάση, συνθέτουν το απόλυτο clutch bag που μπορεί να κρατήσει μια γυναίκα.

Handmade bags Christina Malle:

PicMonkey Collage

Το πάντρεμα του δέρματος με τον φελλό έχει ήδη αποκτήσει σταθερούς υποστηρικτές και μεγάλες fans. Ένα κλασικό και αγαπημένο υλικό μας όπως το δέρμα συνυπάρχει με ένα υλικό που πολλές δεν θα μπορούσαμε να πιστέψουμε πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ενός αξεσουάρ και το αποτέλεσμα είναι άρτιο και εντυπωσιακό!

Kaleidotales:

PicMonkey Collage2