Η μεγάλη επιστροφή του Neil Patrick Harris στη μικρή οθόνη μετά τη σειρά A Series of Unfortunate Events έμελλε να έρθει από τους δημιουργούς του Emily in Paris. Αυτή τη φορά, στο Uncoupled, η φιγούρα του ηθοποιού βρίσκεται στο προσκήνιο σε μία ιστορία με πολύ γέλιο, αλλά και heartbreaks.

Το Uncoupled εξερευνά μία αρκετά γνώριμη κατάσταση

Ο Neil Patrick Harris υποδύεται τον Michael, έναν Νεοϋορκέζο που έχει συνηθίσει στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης και θεωρεί πως η ζωή του έχει μπει σε μία τάξη. Όλα κυλούν ομαλά στη ζωή του, μέχρι τη στιγμή που ο επί 17 χρόνια σύζυγος του αποφασίζει να τον εγκαταλείψει. Έτσι, o Michael πρέπει ξαφνικά να αντιμετωπίσει δύο από τους χειρότερους εφιάλτες του. Από τη μία έχει χάσει από δίπλα του τον άνθρωπο που πίστευε ότι ήταν το άλλο του μισό. Από την άλλη, έχει μείνει μόνος μετά από τόσα χρόνια γάμου και σίγουρα η εμπειρία ενός 40άρη εργένη στην καρδιά της Νέας Υόρκης είναι ιδιαίτερη.

Το trailer δεν αποκαλύπτει πολλά για την πλοκή του Uncoupled

Παρατηρούμε όμως τον Michael, να βγαίνει, να πηγαίνει σε party, να διασκεδάζει με τους φίλους του και να γνωρίζει νέο κόσμο. Μέσα σε όλα αυτά όμως η θλίψη του χωρισμού επιμένει και γίνεται κινητήριος δύναμη για την έναρξη μίας νέας ζωής. Άλλωστε η ατάκα που χαρακτηρίζει τη σειρά είναι η εξής: “Οι χωρισμοί είναι χάλια. Δεν χρειάζεται όμως να είναι χάλια και η εργένικη ζωή“.

Το στήριγμα του Michael φαίνεται πως είναι οι φίλοι του, οι οποίοι περνούν τις δικές τους επίπονες καταστάσεις. Η Claire, μία συλλέκτρια έργων τέχνης έχει αποφασίσει να ζητήσει διαζύγιο στο γάμο της. Η Suzanne είναι μία δημοφιλής μεσίτρια, συνεργάτιδα του Michael και ίσως το ισχυρότερο του στήριγμα. Στο προσκήνιο βρίσκεται και ένας πρώην του Michael, o Colin, ο οποίος επίσης θα παίξει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια του Michael να προχωρήσει μετά τον χωρισμό.

Με λίγα λόγια, το Uncoupled είναι ένα γνήσιο rom-com, που σέβεται τους κανόνες του είδους και ποντάρει στο χιούμορ, ειδικά σε τέτοιες καταστάσεις heartbreak.