Δεν χρειάζεται να είσαι η ίδια μητέρα για να έχεις μια ιδέα του πόσο δύσκολο είναι να βρεις ποιοτικά και ασφαλή βρεφικά προϊόντα που να είναι ταυτόχρονα και καλαίσθητα.

Υπάρχουν όμως εταιρείες που έχουν καταφέρει να συνδυάσουν όλα τα παραπάνω και να κάνουν χαρούμενες πολλές μητέρες μαζί με τα παιδάκια τους.

Μια από αυτές και ιδιαίτερα αγαπημένη, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως είναι η Twistshake.

Η Twistshake είναι μια σουηδική εταιρεία που κατασκευάζει βρεφικά προϊόντα με έμφαση στην ποιότητα, τον σχεδιασμό τους και τις έξυπνες λειτουργίες. Η διαδικασία σχεδιασμού του brand βασίζεται σε τρεις βασικές πτυχές: την ασφάλεια, το παιχνίδι και την καινοτομία. Στόχος του είναι να κάνει την καθημερινή ζωή πιο εύκολη για όλους τους γονείς και τα παιδιά τους.

Όπως γνωρίζεις καλά εσύ έτσι το γνωρίζει και η Twistshake πως όλα τα παιδιά είναι μοναδικά, το καθένα με τις δικές του ανάγκες.

Όσο μεγαλώνουν τα παιδάκια και αναπτύσσονται, αυτές οι ανάγκες ανανεώνονται. Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργούν προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως ότου το παιδί μεγαλώσει αρκετά και μπορεί να σταματήσει να χρησιμοποιεί προϊόντα ειδικά προσαρμοσμένα για παιδιά.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις όσο αφορά τα βρεφικά προϊόντα είναι να είναι λειτουργικά και ασφαλή και ταυτόχρονα ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά. Και αυτό είναι ένα εμπόδιο που η Twistshake έχει ξεπεράσει αφού κατασκευάζει προϊόντα με πολλά χρώματα και ελκυστικό σχεδιασμό. Προϊόντα δηλαδή τα οποία ένα παιδάκι πολύ δύσκολά θα αφήσει από τα χέρια του!

Και μπορεί στην Twistshake να  μπορείς να βρεις πολλά προϊόντα αλλά τα δικά μας αγαπημένα είναι τα παρακάτω! 

Τα μπιμπερό Twistshake είναι πλαστικά και κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, κατάλληλα για χρήση από την πρώτη μέρα για τη διατροφή του μωρού. Συνδυάζονται ιδανικά με τη διαδικασία του θηλασμού λόγω των πολύ φιλικών θηλών σιλικόνης που διαθέτουν και που θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό τη θηλή του στήθους της μητέρας. Η ομοιότητα με το στήθος της μητέρας κάνει τη μετάβαση μεταξύ του θηλασμού και της τροφοδοσίας με μπιμπερό πιο ομαλή και ασφαλή.

Το μπιμπερό με το σύστημα TwistFlow κατά των κολικών εξασφαλίζει την ομαλή ροή του γάλακτος, ώστε να αποφεύγονται οι κολικοί που τόσο απασχολούν τις νέες μητέρες. Περιέχει, επίσης, δίχτυ ανάμειξης που διαλύει ενεργά τους σβώλους.

Οι πιπίλες είναι ο καλύτερος φίλος για πολλά παιδάκια. Και στην Twistshake είναι πεπεισμένοι ότι η πιπίλα δεν είναι απλώς ένα κομμάτι πλαστικού! Κάθε πιπίλα εφαρμόζει τέλεια στα μικρά στοματάκια τω νεογέννητων με την ειδικά διαμορφωμένη ορθοδοντική θηλή. Το ορθοδοντικό σχήμα της είναι ασφαλές για την οδοντική ανάπτυξη του μωρού. Επίσης, οι τέσσερις τρύπες αέρα βοηθάνε στο να κρατηθεί το ευαίσθητο δέρμα του μωρού στεγνό και αποτρέπουν τους ερεθισμούς. Extra bonus τα υπέροχα χρώματά τους!

Το πολυβραβευμένο Twistshake Straw Cup βγαίνει σε πολλά χρώματα και το συρόμενο καπάκι του ταιριάζει σε όλα τα κύπελλα της Twistshake. Είναι αναμφισβήτητα το τέλειο ποτήρι για τα ροφήματα και τα νόστιμα smoothies ενός παιδιού, τόσο στο σπίτι όσο και έξω. Η έξυπνη σφράγιση σιλικόνης ανάμεσα στο καλαμάκι και το καπάκι αποτρέπει τελείως τις διαρροές και το διατηρεί καθαρό,

Η Twistshake, τέλος, διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα ακολουθώντας όλες τις απαιτήσεις, ρυθμιστικές και ποιοτικές, μέσω τακτικών εσωτερικών και ποιοτικών ελέγχων.

Επίσημος αντιπρόσωπος της Twistshake στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Adelco που τα τελευταία 87 χρόνια δραστηριοποιείται δυναμικά και με επιτυχία στον ιατροφαρμακευτικό χώρο.

Τα προϊόντα της Twistshake θα τα βρεις στα βρεφικά καταστήματα Prenatal, Bebejou, Orchestra και σε επιλεγμένα φαρμακεία.