Για όλες τις φορές που πήγες σε επαγγελματικό ραντεβού με το μεταξωτό πουκάμισο μέσα από cigarette παντελόνι, για εκείνη που τόνισες τη μέση σου “σουφρώνοντας” μόνο στο κέντρο ένα t-shirt ή την άλλη που ήσουν άνετη να δείχνεις “ατελής” χωρίς όμως να είσαι και έβαλες μία τυχαία πλευρά του φούτερ μέσα από το τζιν. Το γνωστό “tucking” είναι ένα στυλιστικό τρικ να δείχνεις κομψή την ίδια στιγμή που επιβάλλεται να είσαι άνετη με ο,τι φοράς.

Η τεχνικη του "tucking" στις μπλουζες

Αν προσέξεις καλύτερα όλες τις street style εμφανίσεις, καμία δεν δείχνει ατιμέλητη ή με τυχαία στερεωμένο το τοπ μέσα από μία φούστα ή παντελόνι. Η τεχνική ήρθε για να μείνει, άλλοτε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και άλλοτε με περισσότερες ευκαιρίες να κάνει το πουκάμισό σου κάθε μέρα διαφορετικό. Κι αν ένα trend ή μία συνήθεια προέρχεται από τα catwalks, είναι σημάδι να αρχίσεις να δοκιμάζεις στη καθημερινότητα εναλλακτικούς τρόπους ένταξής του.

Με τη φούστα:

Η τεχνικη του "tucking" στις μπλουζες

Είτε βάλεις μόνο το κεντρικό μέρος μιας μπλούζας, είτε αφήσεις μία γωνία απ’έξω ή τοποθετήσεις όλο το κάτω μέρος μέσα, σε μία πιο ανάλαφρη εκδοχή, σίγουρα θα γίνει αμέσως πιο ενδιαφέρουσα η εμφάνισή σου, σχηματίζοντας παράλληλα μία πιο ψιλόλιγνη σιλουέτα.

Με το πουλόβερ + παντελόνι:

Η τεχνικη του "tucking" στις μπλουζες

Ποιος είπες ότι δεν μπορεί να χωρέσει και να μετατρέψει ένα cigarette παντελόνι σε πιο μοντέρνο ή ένα σκισμένο τζιν σε πιο κομψό.

Με πουκάμισο + παλτό:

Η τεχνικη του "tucking" στις μπλουζες

Είναι η νέα εκδοχή που θέλει ένα κομμάτι κλειδί κάθε γκαρνταρόμπας να “αυθαδιάζει”, δείχνοντας όμως τη σοβαρή του προσωπικότητα με αναπάντεχο τρόπο, ακόμα και σε ένα επαγγελματικό ραντεβού.