Η αισιοδοξία και η λάμψη χαρακτηρίζει τη νέα καμπάνια FW 2021 της εταιρίας TSAKIRIS MALLAS με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό με κύριο πρωταγωνιστή τα υποδήματα που θα χαρακτηρίσουν τις εμφανίσεις της νέας σεζόν, η λαμπερή πρωταγωνίστρια δίνει τον τόνο της νέας εποχής, όπου όλοι μαζί βρισκόμαστε ξανά σε αγαπημένα μέρη.

Η νέα καμπάνια μέσα από την κίνηση και το χορό, με έντονες επιρροές από την αισθητική των TikTok βίντεο, μετουσιώνεται σε μια διαφορετική πασαρέλα όπου η πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου χορεύοντας, παρουσιάζει τα νέα υποδήματα TSAKIRIS MALLAS.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρήγου, η νέα καμπάνια TSAKIRIS MALLAS FW21 μας καλεί να γίνουμε μέρος αυτής της συναρπαστικής και αστραφτερής παρέας και να ορίσουμε τα βήματα της νέας εποχής με λάμψη και αισιοδοξία.

Εμείς, μπορεί να δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά διαλέξαμε τα 3 must have ζευγάρια αυτής της χειμερινής συλλογής.

Τα 3 must have ζευγάρια παπούτσια από τη χειμερινή συλλογή της Tsakiris Mallas

Τα χαρακτηριστικά loafers με chunky σόλες, διακοσμημένα με αλυσίδες για ένα πιο ροκ αποτέλεσμα, έτοιμα να απογειώσουν κάθε σου outfit.

Τα 3 must have ζευγάρια παπούτσια από τη χειμερινή συλλογή της Tsakiris Mallas

Οι κλασικές combat boots αλλά σε ένα χρώμα που δεν θα περάσει απαρατήρητο είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε ενημερωμένη fashionista που θέλει να ξεχωρίζει σε κάθε εμφάνισή της.

Τα 3 must have ζευγάρια παπούτσια από τη χειμερινή συλλογή της Tsakiris Mallas

Αυτά τα μποτάκια θα τα ερωτευτείς για δύο λόγους: το έντονο χρώμα τους και φυσικά τα iconic τακούνια τους.

Όποιο κομμάτι και να διαλέξεις το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε βήμα σου θα ξεχωρίζει!

Η νέα συλλογή TSAKIRIS MALLAS FW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα TSAKIRIS MALLAS και online στο www.tsakirismallas.gr.