Αν κάτι με τα χρόνια αποτυπώσαμε από τις street style εμφανίσεις της Sarah Jessica Parker, είναι τα γυρισμένα “ρεβέρ” ενός παντελονιού που αποκωδικοποιώντας το, γίναμε 5 πόντους πιο ψηλές στα βλέμματα των άλλων και λίγο πιο cool στη δική μας συνείδηση.

Σε ένα κόσμο με κρόσσια στα τελειώματα ενός jean ή στολισμένα ρεβέρ με πομ πομ ή ξέφτια και σκισήματα στο πλάι και πίσω μέρος, το γνωστό σε όλους “cuffing” έρχεται να υπενθυμίσει την ημέρα που το πρωτογνωρίσαμε. Κι αν αυτή πρέπει να μας γυρίσει πολύ πίσω (κάποιους γνωστούς, όχι εσένα), πάρε ένα σημειωματάριο να αντιγράψεις όσα κάνουν τώρα τα πιο in fashion κορίτσια αυτού του πλανήτη. Γιατί μπορεί να μοιάζει απλό, έχει όμως τους δικούς του κανόνες για να γίνει σωστό και μοντέρνο.

Ο τροπος που θα ανανεωσει τα jeans σου σε 1 λεπτο

Στη πρώτη περίπτωση μπορείς να γυρίσεις έως 10 εκατοστά το ρεβέρ του παντελονιού, μία φορά, αφήνοντάς το μέχρι εκεί που θα φτάσει και ταιριάζει στις γάμπες σου. Είτε πρόκειται για mum jean είτε για ένα με μικρή καμπάνα, η διαδικασία είναι η ίδια, κάνοντας το να μοιάζει αμέσως καινούριο. Αν προσθέσεις ένα σίδερο θα το τονίσει περισσότερο το σχέδιο, με ακρίβεια.

Ο τροπος που θα ανανεωσει τα jeans σου σε 1 λεπτο

Ένα boyfriend jean ή skinny, επιλέγεις να το γυρίσεις δύο ή τρεις φορές με 2 εκατοστά μήκος. Τη στιγμή ακριβώς που θα φανεί η γάμπα ή το τελείωμα του παπουτσιού, είναι και η επιτυχία του συγκεκριμένου τρόπου.

Αν ωστόσο το boyfriend jean θες να το γυρίσεις περισσότερο από 2 εκατοστά, χρησιμοποίησε τη τεχνική της αντίστροφης στροφής. Αφού το γυρίσεις μία φορά 4-5 εκατοστά, γύρισε από την αντίθετη 1 εκατοστό.

Ο τροπος που θα ανανεωσει τα jeans σου σε 1 λεπτο

Την ίδια διαδικασία μπορείς να επαναλάβεις, αλλά αν αντί να γυρίσεις, “ρολλάρεις” το ρεβέρ του παντελονιού για να μοιάζει περισσότερο “τσαλακωμένο” ή τυχαία τοποθετημένο στο ύψος που θα το προσαρμόσεις.