Οι μπότες είναι τα παπούτσια που δεν θα βαρεθούμε ποτέ. Είναι άνετες, διαχρονικές, το κομμάτι που θα σώσει όλο το outfit σου για μερικές περιπτώσεις και συνήθως sexy.

Παρακάτω θα βρεις τους τρόπους να φορέσεις τα τέσσερα ζευγάρια με κλασικές μπότες που λίγο πολύ όλες έχουμε στη ντουλάπα μας.

Οι combat μπότες

Oι μαύρες combat μπότες είναι εδώ και μερικά χρόνια η βασική, καθημερινή επιλογή. Θα τις βάλεις με ένα ελαφρύ πουλόβερ και cropped παντελόνι. Αν πρόκειται για κρύα μέρα βάλε ένα oversized πανωφόρι ή τυλίξου με ένα μεγάλο κασκόλ.

Απόφυγε το skinny jean, shorts και το total black. Φόρεσε τις snake skin prints, κοντά φορέματα και φούστες.

Οι buckle μπότες

Τα παπούτσια που θες πάντα να φοράς με τα girly φορέματα σου. Πουά, μονόχρωμα, μίνι, μίντι, μάξι. Φέτος φόρεσε τις με animal print ή με statement κομμάτια. Στην πραγματικότητα θα αντικαταστήσουν ότι θα φορούσες με χαμηλές γόβες. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι μπορούν να μετατρέψουν ένα casual outfit σε business casual. Εκμεταλλεύσου το.

Φέτος μη κάνεις τα κλασικά. Συνδύασέ τις με cigarette παντελόνια και με overalls.

Οι κλασικές ankle μπότες

Δεν θα είναι ποτέ outdated. Μπορείς να τις φοράς με ό,τι θες. Με λευκό t-shirt, jeans και blazer. Φέτος δοκίμασε να τις βάλεις με ένα oversized jeans, ένα cropped top ή φόρεσέ τις με ένα κοστούμι.

Δεν υπάρχουν dont’s. Οι ankle μπότες ταιριάζουν με όλα και σε όλες τις περιστάσεις.

Οι κλασικές ψηλές μπότες

Κλασικές και αγαπημένες. Τις έχεις σε μαύρο και καφέ και ταμπά και λευκό (μερικές, πιο τολμηρές). Τις φοράς με κοστούμια, με jeans, με φορέματα, με φούστες. Είναι το βασικό χειμωνιάτικο ζευγάρι παπούτσια. Επειδή ταιριάζουν με όλα δεν υπάρχει κάτι να πειραματιστείς με αλλαγές. Τόλμησε όμως μη αναμενόμενους χρωματικούς συνδυασμούς. Βάλε μαύρο με μπεζ και καφέ. Βάλε γκρι με ροζ και μπεζ. Δοκίμασε μαύρο με μπλε και γκρι με μπλε. Άφησε τα παπούτσια να κάνουν τη βασική δουλειά και εσύ πράξε χωρίς κανόνες στα χρώματα.